Follow us

Meghan Markle | Κατηγορεί το παλάτι ότι διαδίδει ψέματα για εκείνη και το Harry

Στο νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη στην Oprah Winfrey που βγήκε στη δημοσιότητα.

meghan Splash News / Ideal image

Ένα νέο απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Oprah Winfrey δόθηκε στη δημοσιότητα από το CBS την Τετάρτη 3 Μαρτίου. Σ’ αυτό, η Δούκισσα του Sussex κατηγορεί τo Παλάτι του Μπάκιγχαμ ότι συνέβαλε στη διάδοση ψευδών φημών για το ζευγάρι.

Στην ερώτηση τι πιστεύει ότι το Παλάτι θα σκεφτεί για όσα αποκαλύψει στη συνέντευξη, η Markle απαντάει "δεν ξέρω πώς θα μπορούσαν να περιμένουν ότι μετά από τόσο καιρό θα παραμείναμε σιωπηλοί, όταν το παλάτι παίζει ενεργό ρόλο στη διακίνηση ψευδών φημών για εμάς. Μπορεί αυτό να έχει το ρίσκο να χάσουμε πολλά, όμως υπάρχουν ήδη πολλά που έχουν χαθεί".

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Times που έκανε λόγο για καταγγελίες εκ μέρους πρώην υπαλλήλων του παλατιού για bullying που υπέστησαν από τη Δούκισσα του Sussex όσο ακόμα ζούσε στη Μ. Βρετανία. Στις κατηγορίες αυτές η Markle απάντησε μέσω του εκπροσώπου της, ενώ και από το περιβάλλον της βασίλισσας Ελισάβετ ανακοινώθηκε ότι το Παλάτι θα ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex εκτιμούν ότι η βρετανική εφημερίδα χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα από το Παλάτι προκειμένου να διαδώσει μια ιστορία την οποία χαρακτηρίζουν παντελώς ψευδή.

Η συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey που έχει ήδη προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον πρόκειται να μεταδοθεί από το κανάλι CBS την ερχόμενη Κυριακή, 7 Μαρτίου.

Splash News / Ideal image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ