Follow us

Μαριάννα Τουμασάτου για #Metoo | "Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών"

Η ηθοποιός για τους καταγγελλόμενους συναδέλφους της.

Μαριάννα Τουμασάτου Instagram

Στο "Πρωινό" βρέθηκε την Πέμπτη, 5 Μαρτίου η Μαριάννα Τουμασάτου, εν όψει της πρεμιέρας της νέας της εκπομπής στον ANT1, "Η φωτογραφία της ζωής μου". Η ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί ξανά για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάματος. Μιλώντας για το κίνημα #Metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, είπε μεταξύ άλλων:

"Διπλή" αλλαγή για τη Μαριάννα Τουμασάτου | Πιο ξανθιά από ποτέ και με νέο κούρεμα

"Ο καθένας εξ αυτών είχε μία αυτοκρατορική παράκρουση. Αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και γι’ αυτό είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δεν θεωρούσαν ότι αξίζει κανένας άλλος πέραν αυτών. Είναι άνθρωποι με βαθειά, πολύ σοβαρά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε έναν άλλον άνθρωπο, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό.

Πολλά είχαμε ακούσει. Αν ο άνθρωπος που το έχει υποστεί δεν είναι έτοιμος να το επικοινωνήσει κάτι, πώς θα βγω εγώ να τον αναγκάσω να το ξαναζήσει; Εγώ έχω μαλώσει γονιό που έδερνε το παιδί του. Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπορείς και να παρέμβεις, είναι φορές που δεν μπορείς.

Ολόκληρη δεσποινίδα η κόρη των Τουμασάτου - Σταύρου | Σπάνια φωτογραφία του κοριτσιού

Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν χαθεί από την κορυφή της πραγματικότητας και του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι κι έλεγες θα γυρίσουν καλύτεροι, αλλά τελικά γύρισαν χειρότεροι. Άρα δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν, απλά θα αναγκαστούν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά. Οπότε η συγγνώμη αυτή δεν με αφορά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν. Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών.

Υπάρχουν άνθρωποι ταλαντούχοι, ικανοί άξιοι οι οποίοι πρέπει να πάρουν θέση για να τελειώσουν κι αυτές οι κλίκες."

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ