Follow us

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις φήμες εγκυμοσύνης, η Ελένη Τσολάκη για τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών και όλα τα νέα

Survivor | Τι απαντά ο ΣΚΑΪ σχετικά με τις καταγγελίες για την ψηφοφορία;

Yupiii Collage ANT1

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στην τηλεόραση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις φήμες εγκυμοσύνης, η Ελένη Τσολάκη για τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών και όλα τα νέα

Με διάθεση για αποκαλύψεις εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια επιβεβαίωσε ξανά τις φήμες περί τηλεοπτικής της επιστροφής, αυτή τη φορά όχι μένοντας απλά στην επιθυμία της να γυρίσει στη μικρή οθόνη, αλλά αποκαλύπτοντας πως από την επόμενη σεζόν θα αναλάβει το τιμόνι τηλεοπτικής εκπομπής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τι απαντά ο ΣΚΑΪ σχετικά με τις καταγγελίες για την ψηφοφορία;

survivor

Ο Chris Σταμούλης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με την ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα σε ένα από τα προφίλ των φανς του Chris Σταμούλη, δημοσιεύτηκε μια καταγγελία ότι το σύστημα ψηφοφορίας του Survivor δεν δεχόταν ψήφους υπέρ του παίκτη.

Μέσα από το "Ευτυχείτε" παρουσιάστηκε η απάντηση του ΣΚΑΪ σε αυτή την καταγγελία, με την Έλενα Πολυκάρπου να αναφέρει ότι έχουν προσμετρηθεί όλες οι ψήφοι. Μάλιστα τονίζεται ότι η ψηφοφορία διαρκεί μόνο μια ώρα και μετά το πέραν αυτής δεν γίνονται δεκτές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Ελένη Τσολάκη μιλά για τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών

Παύλος Πετρουλάκης και Ελένη Τσολάκη

Στίς δύσκολες στιγμές των τελευταίων ετών στα επαγγελματικά της αναφέρθηκε η Ελένη Τσολάκη, καλεσμένη στο "Happy Day στον Alpha" και μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Ο άντρας μας είναι κάποιες φορές ο σάκος του μποξ ευτυχώς ή δυστυχώς. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου, θα δει τα στραβά και τα καλά σου" παραδέχθηκε η γνωστή παρουσιάστρια που παραδέχθηκε ότι συνειδητά επέλεξε να απέχει από την τηλεόραση μετά την άτυχη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις φήμες περί εγκυμοσύνης & την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο The 2Night Show και μίλησε για όλα!

Η "Queen Dina" διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της σε προσωπικό επίπεδο και ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει τη συνέντευξη ρωτώντας την σχετικά με τις φήμες που θέλουν εκείνη και τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Άνθιμος Ανανιάδης σε μια συγκινητική αναφορά στον Κώστα Βουτσά

Δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του ο Άνθιμος Ανανιάδης μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά στον αέρα του The 2Night Show.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τη νέα ταινία "The Greek Job" στην οποία πρωταγωνιστεί και στην οποία είχε συμμετάσχει και ο Κώστας Βουτσάς πριν τον θάνατό του, φανερά φορτισμένος ανέφερε πως ο θρύλος του ελληνικού Κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή το διάστημα που γυριζόταν η ταινία, όμως "το πνεύμα του ήταν εκεί". "Ήταν ο καλύτερός μου φίλος ο Κώστας" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλά για την εμπειρία του με τον γνωστό ηθοποιό που έχει καταγγελθεί

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κύμα αποκαλύψεων για τον χώρο του θεάματος, περιγράφοντας παράλληλα και τη δική του προσωπική εμπειρία με τον γνωστό ηθοποιό, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στις καταγγελίες.

Ο τηλεοπτικός Γιάννος των "Άγριων Μελισσών" παραδέχθηκε πως το τελευταίο διάστημα βιώνει συναισθήματα οργής, θυμού και λύπης, καθώς όπως εξήγησε: "Βλέπεις ανθρώπους που είναι καταξιωμένοι και πάνω από 40 ή εκεί γύρω, που πρέπει να είναι καταξιωμένοι, να έχουν οικογένεια, να είναι διάσημοι για να μπορούν να έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν, ενώ όταν είσαι 20 χρονών δεν έχεις μάλλον το δικαίωμα να ομολογήσεις κάτι που σε ταράζει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ