Follow us

Μιμή Ντενίση για Δημήτρη Λιγνάδη | "Ήταν πολύ εντάξει μαζί μου, δεν ήξερα τί συνέβαινε μετά στη ζωή του"

"Είμαι κοντά σε οποιονδήποτε έχει υποφέρει".

Μιμή Ντενίση NDP

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπής Tik Talk ήταν η Μιμή Ντενίση. Η ηθοποιός και θεατρική παραγωγός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φλέγον ζήτημα των ημερών που αφορά στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, λέγοντας μεταξύ άλλων:

Αλέξης Κούγιας | "Αυτή η φαρσοκωμωδία εις βάρος του Δημήτριου Λιγνάδη πρέπει να τελειώνει."

"Όχι μόνο τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη. Από όλους αυτούς που κατηγορούνται είναι ο μόνος που έπαιζε στο μικρό μου θέατρο τέσσερα χρόνια. Τον γνώριζα πάρα πολύ καλά… Δε θα πω επειδή του συμβαίνουν όλα αυτά αν όντως τα έχει κάνει, ότι είναι το τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος καλλιεργημένος. Ήταν πολύ εντάξει μαζί μου, ένας άνθρωπος που μπορούσες να συζητήσεις.

Δεν είχα καμία επαφή με τη ζωή του μετά, δεν ήξερα τι συνέβαινε μετά και μακάρι να μην έχουν συμβεί όλα αυτά που ακούω…. Είμαι κοντά σε οποιονδήποτε έχει υποφέρει. Δεν έχω όμως αυτή την κακία μέσα μου που να γράφω "σκοτώστε τους”. Η δικαιοσύνη να τους φυλακίσει 20 χρόνια; Να το κάνει. To Σωματείο να αποφασίσει να μην ξαναπαίξουν; Nα το κάνει".

Όσον αφορά την υπερασπιστική γραμμή που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον συνήγορό του είπε: "Δε μπορώ να μιλήσω εγώ για τη γραμμή που έχουν επιλέξει, αυτό είναι δικαίωμά τους. Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν είναι μέτριος ηθοποιός και κυρίως δεν είναι μέτριος άνθρωπος και αυτό για μένα είναι πιο σημαντικό. Όλοι είμαστε στην κρίση όλων. Είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον χώρο. Με το σπαθί του πήρε την προεδρία και έφερε πολύ κόσμο στο Σωματείο".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ