Follow us

Νάντια Μπουλέ | Αυτός είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας

Σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού που περιμένει το πρώτο του παιδί.

Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ NDP

Μερικά ιδιαίτερα ευχάριστα νέα μοιράστηκε η Νάντια Μπουλέ στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός, που φέτος βλέπουμε στη δραματική σειρά του Alpha, "Αγγελική", ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

"Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού" έγραψε η μέλλουσα μαμά στη λεζάντα της.

Loading...

Ποιος είναι όμως ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά;

Πρόκειται για τον Γιώργο Ισαάκ με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία 4,5 σχεδόν χρόνια και είναι θεατρικός παραγωγός. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε θεατρικές παραστάσεις όπως το "Rocky Horror Show", στο "Rex" και το "Cabaret". Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, για αυτό και δεν συνηθίζουν να πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Στο "Σημείο Συνάντησης" της ΕΡΤ πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ είχε δηλώσει για τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας: "Άλλη βλακεία ότι όποιος παντρεύεται πρέπει να κάνει και παιδιά. Ή ότι όποιος θέλει να κάνει παιδιά πρέπει να παντρευτεί. Εγώ πάντως θα ντυθώ νύφη στον ματωμένο γάμο το καλοκαίρι, γιατί αλλού δεν θα το βάλω το νυφικό".

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Νάντια Μπουλέ | Αυτός είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας
Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ
Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ
Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ
Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ
Νάντια Μπουλέ - Γιώργος Ισαάκ

Φωτογραφίες: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ