Follow us

Κώστας Δόξας | Τι απαντά στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό

"Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι", αναφέρει ο Κώστας Δόξας για τους ισχυρισμούς της πρώην γυναίκας του.

Κώστας Δόξας

Απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου έδωσε ο Κώστας Δόξας.

Η πρώην γυναίκα του γνωστού τραγουδιστή κατέθεσε μήνυση, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Δόξας είχε "επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά". Στη μήνυσή της, αναφέρει μάλιστα πολλά περιστατικά κατά τα οποία ο τραγουδιστής χειροδίκησε εναντίον της.

Με ανακοίνωσή του, ο μουσικός, που συμμετέχει φέτος στο YFSF στον ΑΝΤ1, εκφράζει τη θλίψη και την αγανάκτησή του για όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

"Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα "αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ