Follow us

Κατερίνα Καινούριου για Φίλιππο Τσαγκρίδη | "Με εκείνον θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου"

"Θέλω να δημιουργήσω οικογένεια".

καινούριου Instagram

Η Κατερίνα Καινούριου μίλησε στο περιοδικό "OΚ" τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή, σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια απάντησε μεταξύ άλλων και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις σχετικά με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και το πώς βλέπει το μέλλον της μαζί του.

"Σε λίγο καιρό κλείνουμε 2 χρόνια με τον Φίλιππο. Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για τις σχέσεις που είχα τότε –και εν τέλει αδύναμες-, νιώθω την ανάγκη να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για εμένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική δεν σου κρύβω, και νιώθω πως ο Φίλιππος θέλω να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω την ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο".

Δες επίσης: Μαρία Ηλιάκη | Έτοιμη να "μπλοκάρει" τον Στέλιο Μανουσάκη

Η παρουσιάστρια απάντησε επίσης και σε ερωτήσεις σχετικά με τη μητρότητα και τη δημιουργία οικογένειας:

"Δεν θα σου πω ψέματα, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Τώρα, αν θα αποκτήσω παιδί του χρόνου ή σε πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε θα πιέσω κάποια κατάσταση, γιατί η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο αβίαστα. Όμως θέλω να είμαι και ρεαλίστρια. Είμαι σχεδόν 36 ετών και όσο και να έχει προοδεύσει η επιστήμη, θα ήθελα μέχρι μία ηλικία να έχω γίνει μητέρα, γιατί αν καθυστερήσω, ενδεχομένως θα δυσκολευτώ. Από την άλλη, προφανώς δεν έχω βάλει κάποιο χρονόμετρο. Το να αποκτήσεις παιδί είναι θέλημα Θεού".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ