Follow us

Γιάννης Κούστας | Η 28χρονη σύζυγος του εφοπλιστή έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

Μπαμπάς για έκτη φορά ο 65χρονος.

κουστας NPD

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα, που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, πριν λίγες ώρες έγιναν γονείς, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πρόκειται για τη δεύτερη κόρη τους, μιας και τον Σεπτέμβρη του 2018 η Δήμητρα Μέρμηγκα γέννησε την πρώτη τους κορούλα, Κατερίνα, αλλά και για το έκτο παιδί του εφοπλιστή, που έχει δύο γιους και δυο κόρες από προηγούμενους γάμους με την Κλοντίν Καρμπονάρο και τη Σοφία Γιαννικοπούλου αντίστοιχα.

Δήμητρα Μέρμηγκα | Τα πιο ωραία outfits που έχει φορέσει η 27χρονη στο πλευρό του 64χρονου Γιάννη Κούστα

Και μπορεί να τους χωρίζουν 36 χρόνια, το love story τους όμως είναι σαν βγαλμένο από ρομαντικό παραμύθι.

Ήταν το καλοκαίρι του 2017, όταν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν με 500 καλεσμένους στο Island. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ονειρεμένο τους γάμο όμως που θα μείνει αξέχαστος στους 250 καλεσμένους του. Τελέστηκε, συγκεκριμένα, στους ειδυλλιακούς κήπους της βίλας "Tritone", στο καλύτερο σημείο του Σορέντο και χαρακτηρίστηκε δικαίως ως ο "γάμος της χρονιάς". Η Δήμητρα Μέρμηγκα ήταν πανέμορφη και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο Elie Saab νυφικό της, με τεράστια ουρά. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός δικηγόρος Χάρης Παμπούκης, η Βασιλίνα Φλωρίδη και η Εύα Λυμπεροπούλου.

Τον γάμο ακολούθησε ένα δείπνο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κήπου της βίλας, ενώ το ίδιο βράδυ δόθηκε party στον Νεράνο, στο πολυτελές κέντρο "La Conca del Sogno". Μάλιστα, την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Αντώνης Ρέμος! Την επόμενη κιόλας ημέρα, το ζευγάρι άρχισε το γαμήλιο ταξίδι του με το σκάφος στη Μεσόγειο με τελικό προορισμό την Μύκονο.

Αλλά και η βάφτιση της πρώτης κόρης τους, Κατερίνας, στην Κέρκυρα αποτέλεσε ένα από τα πιο κοσμικά events του 2019 με καλεσμένους περισσότερους από διακόσιους φίλους της εφοπλιστικής οικογένειας από όλον τον κόσμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ