Follow us

Γενέθλια για την Αθηνά Οικονομάκου | Οι φωτο με τα δώρα που δέχθηκε η εγκυμονούσα και η ηλικία της

Τα πιο ιδιαίτερα γενέθλια για την ηθοποιό που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αθηνά Οικονομάκου NDP

Ξεχωριστή η χτεσινή ημέρα για την Αθηνά Οικονομάκου, αφού είχε τα γενέθλιά της.

Η εγκυμονούσα, που μάλιστα διανύει τον έβδομο μήνα της κύησής της, έκλεισε τα 35 της χρόνια στις 6 Μαρτίου, και το γιόρτασε με την οικογένειά της σε πολύ στενό κύκλο.

Δες επίσης: Boho effect | Τα πιο ωραία boho χτενίσματα από την Αθηνά Οικονομάκου

Όπως δήλωσε και η ίδια στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, εύχεται του χρόνου τέτοια μέρα να το επιτρέψουν οι συνθήκες και να καταφέρει να κάνει το "μεγαλύτερο birthday party ever", όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτησή της τη βλέπουμε να ποζάρει χαρούμενη και λαμπερή, με άψογο μακιγιάζ και μαλλιά, χαμογελώντας στην κάμερα και απολαμβάνοντας μια από τις πιο υπέροχες ημέρες της ζωής της.

Δες επίσης: Αθηνά Οικονομάκου | Δημιούργησε ένα κομψό athleisure look ιδανικό για εγκυμονούσες

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...

Ενώ στη λεζάντα σημειώνει επίσης τα εξής:

"What a wonderful day!
Πέρυσι τέτοια μέρα, στα γενέθλια μου πάλι, ήταν η τελευταία έξοδος πριν την έναρξη της καραντίνας..υπόσχομαι του χρόνου τέτοια μέρα αν οι συνθήκες, που το εύχομαι, μας το επιτρέπουν να κάνω το μεγαλύτερο birthday party ever
Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή".

Επίσης, δεν δίστασε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της και κάποιες φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τούρτα και τα πανέμορφα λουλούδια που δέχτηκε:

Γενέθλια για την Αθηνά Οικονομάκου | Οι φωτο με τα δώρα που δέχθηκε η εγκυμονούσα και η ηλικία της
αθηνά οικονομάκου

Τέλος, νωρίτερα την ίδια μέρα η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια για όλες τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε καθ᾽όλη τη διάρκεια της χτεσινής ημέρας, ανεβάζοντας μια καλοκαιρινή φωτογραφία με την ίδια στη θάλασσα και το εξής ευχαριστήριο μήνυμα:

"6-3-2021
Πνιγμένη από ευτυχία
Έχει γεμίσει το timeline μου με ευχές, φωτογραφίες, video & μηνύματα χαράς! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..νιώθω ευγνώμων για ολα όσα εχουν έρθει στη ζωή μου και σίγουρη πια πως τίποτα δεν έρχεται τυχαία".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ