Δανάη Μπάρκα - Πάνος Αδαμόπουλος | Γάμος για το ζευγάρι;

"Όταν είσαι με έναν άνθρωπο ονειρεύεσαι το "για πάντα"".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Σκάι "After Dark" και τον Θέμη Γεωργαντά ήταν η Δανάη Μπάρκα το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαρτίου.

Οι δύο τους συζήτησαν για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας και ηθοποιού, με την ίδια να προβαίνει, μεταξύ άλλων, και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις αναφορικά με τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν βοήθησε τη σχέση τους το διάλειμμα που είχαν κάνει πριν μερικούς μήνες, η Δανάη Μπάρκα απαντά:

"Μια σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θέλει κοινή προσπάθεια. Ποτέ δε ξέρεις που θα καταλήξει, πάντα ονειρεύεσαι όταν είσαι με έναν άνθρωπο το "όσο περισσότερο γίνεται" και το "για πάντα". Δε ξέρεις πόσο θα διαρκέσει. Σε στιγμές βοηθάει να σου φωτίσει τα θετικά που έχει ένας άνθρωπος που από τη ρουτίνα φεύγουν. Οπότε ναι σε ένα βαθμό βοηθάει, από την άλλη είναι και μια δεύτερη προσπάθεια που πολλές φορές, σαφώς έχεις αναρωτήσεις: "Μπορεί να λειτουργήσει; Δε μπορεί;" Πάντα σκέφτομαι τα πράγματα αισιόδοξα και ότι ό,τι κι αν γίνει, είναι όλα είναι για καλό".

Ενώ σε επομενη ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά, για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου, η παρουσιάστρια υποστηρίζει:

"Δεν είμαι αρνητική, άλλωστε δεν αλλάζουν πολλά, δηλαδή εγώ 8 χρόνια σε σχέση σαν παντρεμένη δεν είμαι; Νομίζω ότι τον γάμο ως γάμο θα τον έκανα μόνο για το πάρτι. Να μαζευτούμε να γιορτάσουμε μια βραδιά τη σχέση μου με τους φίλους μου, να πιούμε, να χορέψουμε, και να με δει και η γιαγιά μου, γιατί είναι ο καημός της. H γιαγιά μου αυτό θέλει μόνο, φοράω άσπρα και μου λέει: "Πώς σου πάνε τα λευκά!" Αλλιώς όχι δεν καίγομαι, δεν με ονειρεύομαι νυφούλα".

Δες όλα όσα συζητήθηκαν στο βίντεο παραπάνω.