Follow us

Καταπέλτης ο ​Φώτης Σεργουλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού, όσα συνέβησαν στο YFSF All Star και όλα τα νέα

Σοφία Παυλίδου: "Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πραγματικά υπέφερε με τον Κιμούλη. Κανείς δεν την είχε υποστηρίξει".

Yupi collage

Σοφία Παυλίδου: "Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πραγματικά υπέφερε με τον Κιμούλη. Κανείς δεν την είχε υποστηρίξει"

Καταπέλτης ο ​Φώτης Σεργουλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού, όσα συνέβησαν στο YFSF All Star και όλα τα νέα

Σε συνέντευξη του Real life, η Σοφία Παυλίδου θέλησε να αναφερθεί στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, με αφορμή τη συμμετοχή στη "Φάρμα", η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να μιλήσει για τον αντίκτυπο της κατάστασης με τις παρενοχλήσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αυτή είναι η αλήθεια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το ρεπορτάζ του "Έλα Χαμογέλα" του Open πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχωρεί από τον Alpha και το "Pop Up" και πως το μοντέλο και παρουσιάστρια θα συνεχίσει την καριέρα της στο Star, διέψευσε ο Alpha.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε μέσα από το "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής πως το κανάλι του Alpha διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση και πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν αποχωρεί από τον σταθμό, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να προσθέτει πως θα συνεχίσει να είναι ένα "Pop Up" κορίτσι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος καταπέλτης για τις καταγγελίες εναντίον του γνωστού ηθοποιού

Φώτης Σεργουλόπουλος

Μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό πραγματοποίησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και αποδέχθηκε την πρόταση της Ναταλίας Γερμανού.

Καλεσμένος του "Καλύτερα δε Γίνεται" της Κυριακής, ο διάσημος παρουσιαστής και επιχειρηματίας αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό στις καταγγελίες για τον χώρο του θεάματος, ενώ πήρε ανοιχτά θέση για το ελληνικό #MeToo και τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί στο προσκήνιο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κωστής Μαραβέγιας & τα αυστηρά σχόλια για την trap μουσική

Σωτηροπούλου Μαραβέγιας

"Πόλεμο" με την trap μουσική και τους εκπροσώπους της φαίνεται πως ανοίγει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Με αφορμή την εμφάνιση του Ησαΐα Ματιάμπα στη σκηνή του YFSF All Star, ο οποίος μεταμορφώθηκε στον Mad Clip και δήλωσε πως θέλει "Κότερα, ελικόπτερα", ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του show μεταμφιέσεων δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε μεταξύ άλλων πως το συγκεκριμένο είδος είναι δύσκολο να βρει αντιστοιχία στην Ελλάδα, συγχαίροντας ωστόσο τον τραγουδιστή για τη μίμησή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

YFSF All Star | Η νικήτρια της βραδιάς & οι εμφανίσεις της επόμενης εβδομάδας

Your Face Sounds Familiar

Το YFSF επέστρεψε με την all star εκδοχή του για δεύτερη εβδομάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και για ακόμη μια Κυριακή μας περίμεναν ανατρεπτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακά acts.

Στο τέλος της βραδιάς ανακοινώθηκε και η εμφάνιση που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία και έτσι για το 2ο show, η Κατερίνα Στικούδη ήταν εκείνη που έπεισε κοινό και κριτική επιτροπή ως Δήμητρα Παπίου και βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Η διάσημη performer στηρίζει φέτος μέσω του διαγωνισμού τα Παιδικά Χωριά SOS.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ