Follow us

Πρίγκιπας Harry | Ενθουσιάζεται που περιμένουν κορίτσι και γίνεται viral

Το ζευγάρι αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού του.

Harry Meghan Markle Twitter

Πολλές είναι οι συζητήσεις και τα σχόλια που έχουν προκαλέσει με τη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, με το ζευγάρι να αποτελεί τις τελευταίες ώρες ένα από τα hot topics του Twitter. Μεταξύ των πολλών αποκαλύψεων που είδαμε στη συζήτηση που προβλήθηκε από το CBS πριν από μερικές ώρες, ήταν και μια ιδιαίτερα ευχάριστη- κυρίως για τον ίδιο τον πρίγκιπα Harry: Ποιο είναι το φύλο του παιδιού που περιμένουν.

It's a girl

Ειδικότερα, οι δυο τους σε μερικούς μήνες θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους υποδεχόμενοι το δεύτερο παιδί τους και την πρώτη τους κόρη. Ναι, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle περιμένουν κορίτσι, με τον ενθουσιασμένο μπαμπά να λέει: "Θα ήμουν ευγνώμων ό,τι κι αν ήταν, θα ήταν υπέροχο, αλλά να έχεις ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι –τι άλλο να ζητήσεις". Να σου θυμίσουμε ότι τον Μάιο του 2019 ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, ο Archie Harrison, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου μοιράστηκαν επισήμως τα ευχάριστα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Ο ενθουσιασμός του πρίγκιπα Harry λοιπόν σχετικά με το ότι περιμένουν κορίτσι, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter, με τον ίδιο να δείχνει με τον πιο εκφραστικό τρόπο τη χαρά του για την προσθήκη μιας ακόμη γυναίκας στην οικογένεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ