Follow us

Η αποκάλυψη της Meghan Markle για την Kate Middleton | "Με έκανε να κλάψω λίγο πριν τον γάμο - Με πλήγωσε πολύ"

Απίστευτες αποκαλύψεις.

Kate Middleton & Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι, κατηγόρησε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ότι είχε εκφράσει ανησυχία για το πόσο σκούρο θα ήταν το χρώμα του δέρματος του γιου της και ότι την ώθησε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, σε τηλεοπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που παραχώρησε το ζεύγος στην Όπρα, η οποία μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη μοναρχία.

Η Μέγκαν σημείωσε ότι είχαν αρνηθεί τον τίτλο του πρίγκιπα για τον γιο της Άρτσι, ο οποίος είναι τώρα ενός έτους, επειδή υπήρχαν ανησυχίες εντός της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας "σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν θα γεννιόταν".

Σχεδόν τρία χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο της στον Πύργο των Ουίνδσορ, η Μέγκαν περιέγραψε κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία δεν κατονόμασε, ως βάναυσα, ανειλικρινή και ένοχα για ρατσιστικά σχόλια.

Επίσης κατηγόρησε την Κέιτ Μίντλετον, την σύζυγο του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ότι την έκανε να κλάψει πριν από τον γάμο της.

"Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό", είπε η Μέγκαν στην Όπρα.

Σημειώνεται πως, μολονότι η βασιλική οικογένεια δέχθηκε ανοιχτά κριτική, ούτε ο Χάρι ούτε η Μέγκαν επιτέθηκαν ευθέως στην βασίλισσα Ελισάβετ.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ