Follow us

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Είχαν παντρευτεί κρυφά πριν την επίσημη τελετή

Όσα αποκάλυψαν για το "μυστικό γάμο" τους στη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey.

Meghan Markle, Prince Harry Abaca/ Visual Hellas

Ανάμεσα στις άλλες αποκαλύψεις που έκαναν στη συζήτησή τους με την Oprah Winfrey η οποία προβλήθηκε από το κανάλι CBS, όπως το φύλο του μωρού που περιμένουν, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry έκαναν για πρώτη φορά γνωστό ότι ήταν ήδη παντρεμένοι όταν έγινε ο "επίσημος" γάμος τους, στις 19 Μαΐου 2018.

Συγκεκριμένα, όπως είπαν, παντρεύτηκαν τρεις μέρες πριν, χωρίς κάμερες και καλεσμένους. "Είχαμε παντρευτεί τρεις μέρες πριν την τελετή του γάμου. Κανείς δεν το ξέρει αυτό", είπε η Meghan. "Φωνάξαμε τον Αρχιεπίσκοπο και του είπαμε "το θέαμα είναι για τον κόσμο, εμείς όμως θέλουμε η ένωσή μας να είναι κάτι που αφορά εμάς".

"Η φωτογραφία από τους γαμήλιους όρκους που έχουμε στο δωμάτιό μας είναι αυτή την τελετή με τους δυο μας και τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury στην αυλή του σπιτιού", συμπλήρωσε ο Harry. "Μόνο οι τρεις μας".

Στη συνέντευξη, η Δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε επίσης στο περιστατικό που είχε συμβεί λίγο πριν το γάμο και την είχε φέρει σε αντιπαράθεση με τη σύζυγο του Πρίγκιπα William, Kate Middleton.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ