Follow us

Happy Women’s Day | Οι αναρτήσεις των διασήμων Ελληνίδων για την Ημέρα της Γυναίκας

Τα πιο δυνατά #womanspower μηνύματα της ημέρας.

Ημέρα της γυναίκας - αναρτήσεις των celebrities Instagram

Πολλές ήταν οι celebrities που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τα social media τους προκειμένου να κάνουν τη δική τους ανάρτηση για την Ημέρα της Γυναίκας. Ανήμερα της 8ης Μαρτίου και σε μια ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία με το κίνημα #metoo να είναι πολύ πρόσφταο στη χώρα μας, διάσημες Ελληνίδες μίλησαν για τον ρόλο που έχουν άλλες γυναίκες στη ζωή τους, τη σημασία της αλληλοϋποστήριξης και της καταπολέμισης του σεξισμού και των φυλετικών ανισοτήτων.

Ας δούμε μερικές από αυτές

Έλενα Χριστοπούλου

"Η αγάπη κάνει θαύματα. ❤
Μεγάλο ποσοστό της δύναμής μας οφείλεται στις γυναίκες που έχουμε δίπλα μας. Σε εκείνες που μας αγαπούν χωρίς πρέπει και γιατί.
Χρόνια Πολλά σε όλες μας"

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

"Happy women’s day💞
..3 χρόνια πρίν έγκυος στον Μαξιμακο μου 👶🏼
Η γυναίκα είναι πλάσμα ιερό που αξίζει σεβασμό...τόσοι πολλοί ρόλοι..σύζυγος, εργαζόμενη, μητέρα, ερωμένη, κόρη ,αδερφή, φίλη...είμαστε σπάνιες και αξίζουμε πολλά, μην το ξεχνάτε κορίτσια 🌸💙 Κι εσείς οι άντρες να μας αγαπάτε και να μας φροντίζετε και να μας τιμάτε γιατί αυτό πάνω απ´όλα τιμάει εσας τους ίδιους! Το πιό σημαντικό όλων ομως είναι να σεβόμαστε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας και να στηρίζουμε η μια την άλλη 💪🏼
Χρόνια μας πολλά "

Loading...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

"Η φετινή Ημέρα της Γυναίκας έχει ξεχωριστή σημασία για μένα.
Νοιώθω πως είμαστε πιο ενωμένες και αγαπημένες από ποτέ. ❣️
Σας ευχαριστώ και σας υποσχομαι πως αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν θαύματα!"

Loading...

Μαίρη Συνατσάκη

"Πιο πολλή αλήθεια για τις γυναίκες. Λιγότερη πίεση να ταιριάξουν σε μικρά κουτάκια που εξυπηρετούσαν για αιώνες την κοινωνία. Περισσότερη ελευθερία. Περισσότερη συμπόνια. Πιο πολύ οι εαυτές μας. Πιο πολύ μαζί. Όλες μας μαζί. ♥️ Σας αγαπάω γυναίκες και σας ευγνωμονώ για τους δρόμους που ανοίγετε για εμένα."

Loading...

Ζέτα Δούκα

"Η ζωή μου όλη περιστοιχίζεται από ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Γυναίκες που με έμαθαν να σέβομαι, να διεκδικώ , να αγωνίζομαι γι αυτά που πιστεύω, να φροντίζω τους γύρω μου, να ονειρεύομαι , να υλοποιώ τα όνειρα μου!
Γυναίκες που πάσχιζαν να χωρέσουν στο κοστούμι που τους έραψαν οι πατριαρχικές κοινωνίες και κάποιες από αυτές , κατάφεραν να το σκίσουν.
Δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε οι γυναίκες. Για να το καταφέρουμε όμως , χρειάζεται να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΕΣ.
Τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί , τα πιο δύσκολα , συνέβησαν επειδή ενωθήκαμε καποιες γυναίκες με κοινούς στόχους και μεγάλο πάθος.

Ναι, οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε. Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινή γραμμή σε αυτά που διεκδικούμε.
Μόνο ενωμένες μπορούμε να έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να πείσουμε την κοινωνία να εφαρμόσει την ισότητα που γράφεται στους νόμους.
Βεβαίως , οπως όλα τα σημαντικά, ειναι και θέμα εκπαίδευσης.
Αν διδάξουμε στα παιδιά μας την αποφασιστικότητα, το δικαίωμα σε κάθε όνειρο, την αναφαίρετη προσπάθεια για κάθε επαγγελματικό προσανατολισμό, την αξιοκρατία ως κριτήριο κατάκτησης ενός στόχου , την καταργηση στερεοτύπων και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βάλει έναν θεμέλιο λίθο για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας."

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

"Τρεις γυναίκες σε μια... και σήμερα γιορτάζουμε τριπλά 🤍
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στις γυναίκες του μέλλοντος που έρχονται να κάνουν τον κόσμο μας ακόμα καλύτερο!
Είμαι πολύ περήφανη και συγκινημένη που θα μεγαλώσουμε δυο από αυτές "

Loading...

Μιμή Ντενίση

"Εκείνη ήταν το πρότυπο μου . Η μάνα μου . Μόρφωση παιδεία ανεξαρτησία. Μόνο αυτό μας έλεγε. Κ αυτά λέω στην κορη μου. Η υγεία η ομορφιά είναι δωρα από τον Θεό. Τα δαχτυλίδια πέφτουνε τα δάχτυλα μενουν λέγαν οι παλιοί. Οι γυναίκες είναι το στήριγμα της κοινωνίας. Πρέπει όμως να είναι κ ευτυχισμένες Κ για να είναι ευτυχισμένες χρειάζονται αγαπη ασφάλεια σεβασμό αυτονομία κ φυσικά παιδεία. Ας βοηθήσουμε η μια την άλλη ας μεγαλώσουμε αγόρια που σέβονται την γυναικα κ ας δημιουργήσουμε ουσιαστικά πρότυπα Χρόνια πολλά σε όλες. Σας αγαπώ γνωστές κ άγνωστες φίλες μου"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ