Follow us

Meghan Markle - Βασίλισσα Ελισάβετ | Ποια είναι η σχέση των δύο γυναικών

Το κοινό τους χαρακτηριστικό.

Meghan Markle, Harry Splash News/Ideal Image

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή τη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey. Μπορεί ο βρετανικός Τύπος να αναφέρει πως η εν λόγω συζήτηση είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει συμβεί στην οικογένεια από τη δεκαετία του ’30 μέχρι σήμερα, ωστόσο η απογοήτευση των περισσότερων ήρθε από τα σχόλια του ζευγαριού για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Παρόλο που ο περισσότερος κόσμος πίστευε πως η μονάρχης και το ζευγάρι δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ο πρίγκιπας Harry δήλωσε πως μιλάει περισσότερο από ποτέ με τη γιαγιά του, τη θαυμάζει και τη σέβεται πολύ, ενώ επίσης η Meghan Markle δήλωσε πως η σχέση τους είναι πολύ καλή.

Η Meghan Markle δήλωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ της χάρισε για τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry μαργαριταρένια σκουλαρίκια και κολιέ, μία πολύ ευγενική κίνηση και προσέθεσε "Μου αρέσει πολύ η παρέα της".

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά facts που αποδεικνύουν πως οι δύο γυναίκες έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Γνωρίστηκαν πριν τον αρραβώνα της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry

Σύμφωνα με το US Weekly, η Meghan Markle γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Balmoral Castle το 2017 και από τη πρώτη στιγμή, η σχέση τους ήταν πολύ καλή. "όταν τη συνάντησα, ένιωσα μεγάλη κατανόηση και φυσικά τεράστιο σεβασμό για το γεγονός πως είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί της. Είναι μία υπέροχη γυναίκα". Η δούκισσα του Sussex ένιωσε κατανόηση, επειδή όπως έχει δηλώσει ο πρίγκιπας Harry τρέφει μεγάλη αγάπη και αδυναμία στη γιαγιά του.

Τα σκυλιά της βασίλισσας λατρεύουν τη Meghan Markle

Η αγάπη της βασίλισσας για τα corgis της, τα σκυλιά της είναι γνωστή. Σε δηλώσεις μετά τον αρραβώνα του, ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε πως τα σκυλιά της βασίλισσας δεν τον έχουν αγαπήσει όπως αγαπούν τη Meghan Markle. "Κάθονται ήρεμα στα πόδια μου, όσο πίνουμε τσάι και είναι τόσο γλυκό" έχει δηλώσει η Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex αγαπά πολύ τα ζώα και συγκεκριμένα τα σκυλιά, ενώ έχει ήδη σώσει δύο.

Η ανακοίνωση για τον γάμο τους

Η βασίλισσα Ελισάβετ δημοσίευσε δελτίο τύπου, στο οποίο δήλωσε πως συμφωνεί με τον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle. Κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν σχολιάσει τότε πως η ανακοίνωση της δεν ήταν τόσο ένθερμη όσο εκείνη που είχε δημοσιεύσει για τον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Όπως έγινε γνωστό αργότερα μάλιστα, οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν για τις προετοιμασίες του γάμου. Η βασίλισσα Ελισάβετ βοήθησε μάλιστα τότε τη μέλλουσα νύφη τόσο με την επιλογή των λουλουδιών όσο και με διάφορες άλλες συμβουλές αφού εκείνη έχει διοργανώσει αρκετούς γάμους και επίσημα events.

Η εκπαίδευση της Meghan Markle

Για την είσοδο της στη βασιλική οικογένεια, η Meghan Markle χρειάστηκε να περάσει από κάποια εκπαίδευση για να μάθε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει μία δούκισσα. Η βασίλισσα Ελισάβετ μάλιστα της παραχώρησε τη βοηθό και προσωπική της γραμματέα, Samantha Cohen. Σύμφωνα με την συγγραφέα βιβλίων για τη royal οικογένεια, Ingrid Seward, η βασίλισσα ήταν υπομονετική με τη Meghan Markle αφού όπως τόνιζε συχνά δεν μπορεί να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και τι όχι ως δούκισσα εάν δεν τη διδάξει κάποιος.

Το κοινό τους χαρακτηριστικό

Σύμφωνα με τους royal experts, το στοιχείο που ενώνει τις δύο γυναίκες είναι η αίσθηση του χιούμορ που έχουν. Μία πηγή της οικογένειας έχει αναφέρει στο US Weekly πως η Meghan Markle έκανε από την αρχή καλή εντύπωση στη βασίλισσα επειδή είναι έξυπνη, ευγενική και διατεθειμένη να μάθει. Επίσης, το στοιχείο που ξεχώρισε η βασίλισσα στη Meghan είναι η αγάπη της προς τη φιλανθρωπία.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ