Γενέθλια για τον Γιάννη Πάριο | Η σπάνια φωτογραφία με τους τέσσερις γιους του

"Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες"

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΛΥΨΩ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ημέρα γενεθλίων είναι η σημερινή, 8 Μαρτίου, για τον Γιάννη Πάριο. Ο ερμηνευτής συμπληρώνει σήμερα τα 75 του χρόνια και ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να του ευχηθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τον λογαριασμό του στα social media.

Νικόλας Βαρθακούρης | Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη σχολιάζει το #Metoo

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής και παρουσιαστής ανέβασε μια οικογενειακή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ευχές τόσο προς τον πατέρα του όσο και προς τις γυναίκες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών. Στο throwback στιγμιότυπο βλέπουμε τον εορτάζοντα με τους τέσσερις γιους του, τους Χάρη, Θανάση, Μιχαήλ και Νικόλα.

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας.

Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του!
Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Επισης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας" έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στο προφίλ του στο Instagram.

Ακολουθεί η οικογενειακή φωτογραφία