Follow us

Σάκης Ρουβάς | Η τρυφερή ανάρτηση με την Κάτια Ζυγούλη και τις κόρες του για την Ημέρα της Γυναίκας

"Είστε πλάσματα μοναδικά, που γιορτάζουν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα!"

sakis rouvas NDP Photo Agency

Σήμερα, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, πολλοί celebrities μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις γυναίκες της ζωής τους με σκοπό να τους ευχηθούν και να τις τιμήσουν. Ανάμεσα τους και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσεις τις δικές του γυναίκες.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με τους followers του μία φωτογραφία με την Κάτια Ζυγούλη, η οποία κρατά αγκαλιά τις δύο κόρες τους, Αναστασία και Αριάδνη και έγραψε στη λεζάντα "Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα σας, τις αγκαλιές, τα γέλια που μοιραζόμαστε και την αγάπη που νιώθω όποτε σας αντικρίζω. Είστε πλάσματα μοναδικά, που γιορτάζουν όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα!".

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στο Instagram

Loading...

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να ευχηθεί σε όλες τις γυναίκες και η Κάτια Ζυγούλη, η οποία δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία selfie με την ίδια και τη μία κόρη της. Στη λεζάντα έγραψε "Τα μωρά μας γίνονται κοριτσάκια και μετά γυναίκες. Είναι στο δικό μας χέρι να μεγαλώσουμε δυνατές γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους. Ότι είναι αυτό για την κάθε μια. Που μπορούν να φωνάξουν την αλήθεια τους. Που αισθάνονται όμορφα με τις επιλογές τους. Που δεν τους ορίζουν στερεότυπα. Είμαστε η μήτρα,η γη, η τροφή.
Δεν αναφέρομαι στην μητρότητα, αλλά στην πρόθεση να θρέψουμε την δημιουργία. Βαθιά φιλοσοφία, αλλά έτσι μας βλέπω. Χρόνια πολλά θηλυκή ενέργεια".

Η ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ