Follow us

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Η νέα οικογενειακή φωτογραφία με τον Archie

Ο φωτογράφος Misan Harriman απαθανάτισε μια τρυφερή οικογενειακή αγκαλιά.

Meghan Markle , Prince Harry Splash News/Ideal Image

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή με τον γιο τους Archie και όπως ανακοίνωσαν στην πολυσυζητημένη συνέντευξή τους στην Oprah περιμένουν σύντομα κοριτσάκι.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του ανήμερα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου με μια φωτογράφηση που είχε επιμεληθεί ο φωτογράφος Misan Harriman, ο οποίος απαθανάτισε και τη νέα τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία τους με τον Archie.

O δούκας και η δούκισσα του Sussex δείχνουν πιο ήρεμοι και χαρούμενοι από ποτέ στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της Meghan. Φορώντας ένα floral μάξι φόρεμα, η Meghan χαμογελάει ενώ αγκαλιάζει τον Archie και αφήνεται στην τρυφερή αγκαλιά του Harry.

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Η νέα οικογενειακή φωτογραφία με τον Archie

O φωτογράφος μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους royal fans στο διαδίκτυο ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας γράφοντας στη λεζάντα "Πόσο όμορφα νέα για να γιορτάσεις την Ημέρα της Γυναίκας. Συγχαρητήρια φίλοι μου, καλώς ήρθατε στο κλαμπ των #girldad”.

Η Meghan και ο Harry περιμένουν σε λίγους μήνες την κόρη τους, όπως ανακοίνωσαν στην Oprah Winfrey σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή τους στο Παλάτι, την απόφασή τους να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να αναζητήσουν μια πιο low profile καθημερινότητα στην Αμερική, μακριά από τον βρετανικό Τύπο.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ