Follow us

Η Malala Yousafzai υπέγραψε συνεργασία με την Apple TV

H 23χρονη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης θα μεταφέρει το δυναμισμό της στη μικρή οθόνη δημιουργώντας παιδικές εκπομπές, ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Malala Yousafzai Abaca/Visual hellas

H Malala Yousafzai, η νεαρότερη σε ηλικία γυναίκα που έχει τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, υπέγραψε μια συμφωνία με την Apple TV για να δημιουργεί περιεχόμενο ως παραγωγός, μεταφέροντας έτσι στη μικρή οθόνη τον δυναμισμό της αλλά και το πάθος της για έναν καλύτερο κόσμο.

Η συμφωνία αφορά σε παραγωγή αυθεντικού περιεχόμενου όπως δραματικές ταινίες, κωμωδίες, ντοκιμαντέρ, ταινίες animation και παιδικές εκπομπές. Όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στο Associated Press, η Malala που πέρυσι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης λατρεύει τα καρτούν όπως τα Tom and Jerry και Scooby Doo: "Όταν είσαι παιδί- και ειδικά από όταν ξεκίνησε η τρομοκρατία- το να ξέρεις ότι υπάρχει αυτός ο κόσμος στα καρτούν όπου μπορείς να αποδράσεις από την πραγματικότητα και απλά να γελάσεις (...) σε διασκεδάζει και σου δίνει και πολλά όμορφα μηνύματα”.

"Πιστεύω στη δύναμη που έχουν οι ιστορίες να φέρνουν κοντά τις οικογένειες, να ενδυναμώνουν φιλίες, να χτίζουν κινήματα και να εμπνέουν παιδιά να ονειρεύονται" είπε η Yousafzai. "Δεν θα μπορούσα να ζητήσω από ένα καλύτερο συνεργάτη από την Apple για να με βοηθήσει να ζωντανέψω αυτές τις ιστορίες” δήλωσε τονίζοντας πως είναι ευγνώμων "για την ευκαιρία που μου δίνεται να στηρίξω τις γυναίκες, τους νέους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες να αντικατοπτρίσουν τον κόσμο όπως τον βλέπουν”.

Η Malala κυκλοφόρησε μόλις σε ηλικία 16 ετών την αυτοβιογραφία της "I Am Malala” και από τότε έχει κυκλοφορήσει δύο ακόμα βιβλία, έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ως παιδί και δημιούργησε το Assembly με την Apple News, μια ιντερνετική πλατφόρμα που απευθύνεται σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες με ιστορίες γυναικών από πάνω από 100 χώρες και σε πάνω από 20 διαφορετικές γλώσσες.

Φωτο: abacapress/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ