Follow us

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle στην Oprah | Η τηλεθέαση της συνέντευξής τους στην Ελλάδα

Η συνέντευξη σε αριθμούς: Τα ποσοστά τηλεθέασης, τα ρεκόρ & ο παροξυσμός των Βρετανών.

Meghan Markle, Harry ANT1

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey προκάλεσε παγκόσμιο τηλεοπτικό σεισμό.

Στη βάση της παραγωγής, την Αμερική, η συνέντευξη καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους, αγγίζοντας τον μυθικό αριθμό των 17,1 εκατομμυρίων τηλεθεατών. Ενδεικτικά το CBS, που εξασφάλισε τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης από την Oprah Winfrey, αύξησε τους τραπεζικούς της λογαριασμούς κατά 8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ κάθε 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης στα διαλείμματα της εκπομπής κόστισαν περίπου 325 χιλιάδες δολάρια.

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Oprah Winfrey ξεπέρασε σε τηλεθέαση τόσο τα βραβεία Emmy και τις "Χρυσές Σφαίρες", ενώ αποτέλεσε το δεύτερο πιο δημοφιλές ψυχαγωγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν για την αμερικανική τηλεόραση.

Επί βρετανικού εδάφους, η συνέντευξη μεταδόθηκε σχεδόν μία ημέρα αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας από το ITV. Την εκπομπή παρακολούθησαν κατά μέσο όσο 11,3 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ σε συγκεκριμένο σημείο οι θεατές έφτασαν και 12,3 εκατομμύρια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ