Follow us

Catherine Zeta-Jones | Μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Η φωτογραφία της πανέμορφης 17χρονης και το δυναμικό μήνυμα της ηθοποιού για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Catherine Zeta-Jones Splash/ Ideal Image

Η Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas περνάνε το lockdown οικογενειακά στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη με τη διάσημη ηθοποιό να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον σύζυγό της ή τη διακόσμηση του σπιτιού της στο Instagram. Το διάσημο ζευγάρι, βέβαια, σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών του στα social media, αλλά όταν το κάνουν πάντα υπάρχει κάποιος λόγος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Catherine ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία της 17χρονης κόρης της, Carys, η οποία ποζάρει στην παραλία, κι έγραψε στη λεζάντα: "Στην αγαπημένη μου κόρη Carys για τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ας είναι η δύναμη μαζί σου, πάντα. Σε αγαπώ” χρησιμοποιώντας τη διάσημη ατάκα των ταινιών Star Wars.

Loading...

Οι fans της αμέσως σχολίασαν θετικά τη φωτογραφία αναφέροντας πόσο όμορφη είναι η κόρη των δύο διάσημων ηθοποιών αλλά και πόσο πολύ μοιάζουν μαμά και κόρη.

Ο Michael Douglas επίσης θέλησε να κάνει ένα post για την κόρη του με αφορμή την ημέρα, ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία της Catherine και της Carys από ένα event και γράφοντας "Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωής μου”.

Loading...

Η Catherine σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στον Ryan Seacrest και τη Kelly Ripa μίλησε για το πώς περνάει η οικογένειά της το lockdown λέγοντας ότι τα παιδιά της επέστρεψαν από τις σχολές τους στο σπίτι- κάτι που ευχαριστήθηκε πολύ- τονίζοντας ότι έχουν βέβαια άπλετο χώρο στο σπίτι για να περάσουν όμορφα αφού έχουν πισίνα, γυμναστήριο αλλά και δωμάτιο με παιχνίδια.


Φωτο: Splash/ Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ