Follow us

Η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη "ζητά βοήθεια" | Ψάχνει Έλληνα φωτογράφο στη Ζυρίχη

(pic)

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων ζήτησε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από μερικά stories στον λογαριασμό της στο Instagram. Ειδικότερα, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια βρίσκεται το διάστημα αυτό στη Ζυρίχη για να είναι στο πλευρό του επί τρία σχεδόν χρόνια συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος ζει και εργάζεται εκεί.

Παντελής Καναράκης | Ποζάρει αλά εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη και γίνεται viral

Η μέλλουσα μαμά που πλέει σε πελάγη ευτυχίας ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, διανύει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Χωρίς να σταματά να παραμένει πολύ ενεργή στα social media από όπου και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα της νέας της καθημερινότητας, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους followers της. Αυτή τη φορά μάλιστα τους ζήτησε τη βοήθειά τους, ρωτώντας αν γνωρίζουν κάποιον Έλληνα φωτογράφο στη Ζυρίχη προκειμένου να συνεργαστεί με κάποιον που θα μπορεί να έχει καλύτερη συννενόηση.

"Θέλω τη βοήθειά σας σε κάτι από όλους εσάς εδώ τους Έλληνες που ζείτε στην Ελβετία. Μήπως υπάρχει κάποιος Έλληνας ή κάποιος που είναι κοντά σε Έλληνα φωτογράφος. Ψάχνω ένα φωτογράφο. Θα ήθελα να είναι Έλληνας για να μπορούμε να συνεννοούμαστε καλύτερα γιατί με τους Ελβετούς έχω αρχίσει και έχω νεύρα. Αυτό, έναν φωτογράφο ψάχνω”.

"Θέλω βοήθεια!" έγραψε χαρακτηριστικά.

Η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη "ζητά βοήθεια" | Ψάχνει Έλληνα φωτογράφο στη Ζυρίχη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ