Follow us

Η Δέσποινα Βανδή είπε "όχι" στο αφιέρωμα στον Φοίβο, η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor και όλα τα νέα

Survivor | Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Yupi

Μέμος Μπεγνής: "Δεν συμφωνώ με την τσίχλα που έχει γίνει όλο αυτό. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά"

Η Δέσποινα Βανδή είπε "όχι" στο αφιέρωμα στον Φοίβο, η ομάδα που κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor και όλα τα νέα

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή "Love it" για τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε ότι "αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την "τσίχλα" που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Survivor

Μεγάλη εκπληξη προκάλεσε και στις δύο ομάδες η τελευταία ψηφοφορία στο #survivorGR.

Αυτό συνέβη καθώς ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νίκος Μπάρτζης και όχι ο James Καφετζής που κατηγορείται από όλους για χρήση στρατηγικής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

MasterChef | Η κάρτα ασυλίας σε χέρια – έκπληξη & οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

olokainourgio-skiniko-kai-nees-dokimasies-to-masterchef-epistrefei-alla-me-poly-megales-allages.col-8

Μετά από ένα αρκετά απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας, οι τρεις κριτές του MasterChef κλήθηκαν να ανακοινώσουν τόσο τον νικητή και νέο κάτοχο της κάρτας ασυλίας, όσο και τους παίκτες με τα χειρότερα πιάτα.

Οι τρεις καλύτερες προσπάθειες ήταν του Διονύση, του Τζιοβάνι και της Μαρίας, με την τελευταία να είναι η νικήτρια. Έτσι, θα έχει στην κατοχή της τόσο την κάρτα ασυλίας, όσο και τα πλεονεκτήματα στη νέα ομαδική δοκιμασία.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποια ομάδα κέρδισε στο αγώνισμα ασυλίας;

Survivor

Οι δύο ομάδες του #survivorGR αγωνίστηκαν σκληρά ώστε να μην ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση αλλά μια ομάδα θα τα κατάφερνε.

Παρά τις εντάσεις που υπάρχουν στους Μπλε λόγω της στρατιγικής του James, κατάφερε να νικήσει τους Κόκκινους με βαθμολογία 10-9.

'Ετσι οι Κόκκινοι θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο και να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιάννης Πλούταρχος σχολιάζει ανοιχτά το χαμηλό επίπεδο του House Of Fame

Η απονομή διπλά πλατινένιου album στον Γιάννη Πλούταρχο

Τον Γιάννη Πλούταρχο υποδέχθηκε για πρώτη φορά στο "Καλό Μεσημεράκι" ο Νίκος Μουτσινάς.

Το "καλύτερο παιδί" της ελληνικής δισκογραφίας άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε τόσο για τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τα κόμικς, για το ταλέντο του στη ζωγραφική αλλά και για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ και το House of Fame.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δέσποινα Βανδή είπε "όχι" στο αφιέρωμα στον Φοίβο

Δέσποινα Βανδή

Και ενώ το πρωί της Τρίτης κυκλοφόρησε πως η Δέσποινα Βανδή θα έδινε το "παρών" σε ένα αφιερωματικό "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στην καριέρα του Φοίβου, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, η διάσημη τραγουδίστρια δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στη μουσική εκπομπή του ΣΚΑΪ αλλά τελικά δεν απάντησε θετικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ