"Και συ που δεν με θέλησες" | Ο Γιάννης Τσμιτσέλης έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του

Για λόγο πήρε αυτή την απόφαση (και ο ρόλος της Κατερίνας Γερονικολού); (pics)

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

"Προτείνω για τον εορτασμό του 2021 να αφήσουμε όλοι οι Έλληνες μουστάκι", είχε πει σε ανάρτησή του πριν από έναν χρόνο ο Ρένος Χαραλαμπίδης για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Δεν ξέρουμε αν ο συνάδελφός του, Γιάννης Τσιμιτσέλης, άντλησε έμπνευση από εκείνον, τις "Άγριες Μέλισσες" ή λόγω ενός νέου project, πάντως το μουστάκι μια φορά το άφησε.

Τα αποκαλυπτήρια του νέου του look έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. Όσο για τις φωτογραφίες που μαρτυρούν την αλλαγή στην εμφάνισή του; Τις τράβηξε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

"Με κυνηγούν οι μέλισσες και συ που δεν με θέλησες 🥸😜🤓🤥🤗😭😜🥰 #γκρικμουστακι#covidfree 🥸Hugk", έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram προδίδοντας με το hashtag Hugk πως τα credits της φωτογραφία πιστώνονται στην αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού.

Ακολουθεί το εν λόγω post

Μάλιστα, πριν το εν λόγω post, ο ηθοποιός ανέβασε και ένα story στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας με χιούμορ: "Σαν βγεις στον πηγαιμό… με το μουστάκι".

Το story