Follow us

Lady Gaga - Adam Driver | Η πρώτη φωτογραφία από το σετ της ταινίας House of Gucci

Το look τους μας ανατρέχει στα ski resort looks των 90s.

Lady Gaga Abaca/Visual Hellas

O Ridley Scott ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας House of Gucci για τη δολοφονία του Maurizio Gucci και η πρώτη φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές Lady Gaga και Adam Driver μόλις κυκλοφόρησε στα social media.

Η Lady Gaga που υποδύεται τη Patricia Reggiani μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους fans της στο Instagram, η οποία δείχνει την ίδια αγκαλιά με τον Adam Driver που υποδύεται τον Mauricio Gucci σε χιονοδρομικό resort στην Ιταλία όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας.

Η ταινία θα εξιστορεί τον φόνο του εγγονού του Guccio Gucci με την Gaga να υποδύεται την πρώην γυναίκα του που καταδικάστηκε για την μηχανορραφία της δολοφονίας στα σκαλιά του γραφείου του στο Μιλάνο το 1995. Η ίδια παρέμεινε στη φυλακή 18 χρόνια για τον ρόλο της στη σκευωρία και αποφυλακίστηκε το 2016.

Ο Maurizio και η Patricia είχαν δύο παιδιά αλλά άφησε την οικογένειά του για μια άλλη γυναίκα. Η Regiani διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και τα παιδιά της κατηγόρησαν την αρρώστια της για τις πράξεις της. Τα ιταλικά media όμως την είχαν ήδη βαφτίσει ζηλιάρα "μαύρη χήρα”.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Al Pacino ως Aldo Gucci αλλά και ο Jared Leto στον ρόλο του Paolo Gucci.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ