Follow us

Η Beyoncé στηρίζει τη Meghan Markle: "Μας εμπνέεις όλους"

Η Queen B ευχαρίστησε τη Δούκισσα του Sussex για το θάρρος της να μιλήσει.

Beyoncé Abaca/www.visualhellas.gr

Δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι -κυρίως Αμερικάνοι- που θέλησαν να στηρίξουν τη Meghan Markle μετά την αποκαλυπτική της συνέντευξη στην Oprah Winfrey και ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν στα social media ήταν και αυτό της Beyoncé.

"Σε ευχαριστώ για το θάρρος σου” έγραψε η 39χρονη star στο website της ανεβάζοντας μαζί μια φωτογραφία της με την Meghan από την πρεμιέρα της ταινίας Lion King το 2019. "Μας εμπνέεις όλους και μας δυναμώνεις” συμπλήρωσε αναφερόμενη στην απόφασή της να αντιμετωπίσει τη βασιλική οικογένεια αλλά και να αποκαλύψει τι βίωνε μέχρι να αποφασίσει να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο.

H Beyoncé τον Φεβρουάριο του 2019 είχε τιμήσει την Meghan Markle όταν αποδέχτηκε το Brit Award στην κατηγορία Best International Group δίνοντας τον ευχαριστήριο λόγο της μπροστά σε ένα πορτρέτο της δούκισσας του Sussex που φορούσε ένα στέμμα και ένα μαργαριταρένιο κολιέ.

Εκτός από την Beyonce και η Serena Williams στήριξε την καλή της φίλη γράφοντας πως η "Meghan Markle ζει τη ζωή της με ενσυναίσθηση και συμπόνοια και δίνει το καλό παράδειγμα. Με μαθαίνει κάθε μέρα τι σημαίνει να είσαι πραγματικά ευγενής”.

Φωτο: abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ