Follow us

Το βίντεο του 2018 που έγινε viral μετά τη συνέντευξη της Meghan και του Harry

Τι είχε πει ο διάσημος βρετανός κωμικός και παρουσιαστής το 2018 λίγο πριν τον γάμο του ζευγαριού και γιατί το θυμηθήκαμε τώρα;

Meghan Markle

Δεν είναι η πρώτη φορά που όσα λέει ο John Oliver επιβεβαιώνονται πανηγυρικά. Ο διάσημος βρετανός κωμικός και παρουσιαστής της εκπομπής Last Week Tonight είναι γνωστός για τον έξυπνο αλλά και αιχμηρό σχολιασμό του στα θέματα της επικαιρότητας.

Το 2018 λίγο πριν τον "γάμο της χρονιάς” του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο παρουσιαστής είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Stephen Colbert για να σχολιάσει τον επικείμενο γάμο. Το βίντεο με το σχόλιο του κυκλοφόρησε ξανά στα social media κι έγινε viral μετά την συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah.

"Θα είναι περίεργο για εκείνη. Εγώ δεν θα παντρευόμουν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας” είχε πει με το χαρακτηριστικό έξυπνο και χιουμοριστικό ύφος του και συμπλήρωσε πως "δεν θα την κατηγορούσα εάν θελήσει να φύγει τελευταία στιγμή. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δεις καν το πιλοτικό επεισόδιο του The Crown για να έχεις μια βασική αίσθηση ότι μπαίνει σε μια οικογένεια που μπορεί να της προκαλέσει συναισθηματικές επιπλοκές”.

Το τελευταίο σχόλιο ίσως να ήταν αυτό που έκανε τους περισσότερους ανθρώπους στο Twitter να συνειδητοποιήσουν ότι-είτε συμπαθούν είτε όχι τη Meghan- παραμένει κοινό μυστικό ότι η βασιλική οικογένεια δεν είναι μια "εύκολη οικογένεια”. Μάλιστα όπως είπε ο 43χρονος κωμικός για τη βασιλική οικογένεια "είναι μια αναστατωμένη ομάδα ουσιαστικά ελαττωματικών ανθρώπων που κάνουν μια ανόητη ψευτό - δουλειά. Σε αυτή την οικογένεια μπαίνει. Ελπίζω να της αρέσει. Θα είναι περίεργο. Εγώ δεν θα παντρευόμουν με κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας, είμαι ένας κοινός πολίτης. Δεν θα με υποδέχονταν καλά, ειδικά μετά από όσα είπε μόλις”, είπε χαρακτηριστικά ο Oliver.

Χιλιάδες ανθρώπων στο Twitter μοιράστηκαν το βίντεο με τον Oliver σχολιάζοντας πόσο τους εκφράζει και πόσο ακριβής ήταν η αξιολόγηση της κατάστασης, δεδομένων και των αποκαλύψεων που έγιναν στη πρόσφατη συνέντευξη.

Δες το βίντεο

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ