Follow us

Έλενα Χριστοπούλου για Πηνελόπη Αναστασοπούλου | "Μου τα έλεγε κι έκλαιγε πολύ"

Όλα όσα είπε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" για το #metoo και την καταγγελία της ηθοποιού.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα "Πάμε Δανάη" ήταν η Έλενα Χριστοπούλου που μίλησε έξω από τα δόντια για πολλά θέματα.

Η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι παρατηρεί τη μεγαλύτερη κοινωνική ήττα που έχει ζήσει ποτέ.

Δες εδώ: Έλενα Χριστοπούλου | "Είναι μπουνιά στο κατεστημένο η Δανάη Μπάρκα"

"Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει όλο από μέσα μας. Έκαναν πολύ καλά οι γυναίκες που βγήκαν και τα είπαν και άντρες αν ζουν το ίδιο θα κάνουν καλά να βγουν να το πουν. Δε πρέπει κανένας να φέρεται έτσι σε κανέναν άνθρωπο…" ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια μίλησε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την οποία συνεργάζονται επαγγελματικά, λέγοντας:

"Δεν γνώριζα για την ιστορία της Πηνελόπης, την έμαθα πολύ αργότερα. Συνεργαζόμαστε με την Πηνελόπη 1.5 χρόνο οπότε μοιραία δε ξέρω τι της έχει συμβεί στο παρελθόν. Κάποια πράγματα τα έχουμε πει πρόσφατα και πριν τις εξελίξεις. Εγώ είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Και εκείνη όταν ήταν καθήμενη στον καναπέ μου και έκλαιγε πολύ, είπα "Παναγία μου τώρα τι θα γίνει”. Δηλαδή πραγματικά δεν ήξερα τι να της πω.

Στην ερώτηση αν η Πηνελόπη φοβήθηκε να μιλήσει, η παρουσιάστρια και coach ανέφερε:

Σαν άνθρωπος και σαν μάνα δυο παιδιών φυσικά και είχε φόβο να βγει να το πει, γιατί όλες έχουμε φόβο. Με αυτό έχουμε μεγαλώσει- φοβόμαστε να μιλήσουμε, να πούμε τη γνώμη μας, να ντυθούμε όπως θέλουμε, να χωρίσουμε, φοβόμαστε να κάνουμε το οτιδήποτε γιατί σκεφτόμαστε τι θα πει η γειτονιά, οι γονείς, ο περίγυρος, οι φίλοι… Από εκεί ξεκινάει όλο αυτό... Η Πηνελόπη και όλες οι γυναίκες που μίλησαν και όποια γυναίκα τυχόν βγει μελλοντικά να μιλήσει, παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο και θέλω να μην ξεχαστεί όλο αυτό και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν - η Δικαιοσύνη γνωρίζει πώς θα το κάνει" είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση της Δανάης για το αν η ίδια έχει υποστεί κάποιον εργασιακό εκφοβισμό στο επαγγελματικό της περιβάλλον, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε ότι φυσικά και έχει δεχτεί αλλά δεν έχει αφήσει κανέναν να τη μειώσει.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι όταν κάποια στιγμή ένιωσε ότι μια ιστορία δεν πήγαινε καλά και άρχιζαν τα ψυχοσωματικά συμπτώματα, τότε απλά αποφάσισε να πάρει "το βαλιτσάκι της και να φύγει", όπως είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να αναφέρει ωστόσο αν αναφερόταν στο GNTM ή σε κάποια άλλη γνωστή εκπομπή που έχει συμμετάσχει.

Κλείνοντας, θέλησε να ακουστεί η εξής φράση, ώστε να ακουστεί από όλες τις γυναίκες: "Κοιτάω μπροστά".

Δες με λεπτομέρειες τα όσα σχολίασε στο βίντεο παραπάνω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ