Follow us

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο στο Survivor, ο παίκτης που αποχώρησε και όλα τα νέα

Ο Λούκας Γιώρκας μιλά ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού.

Yupiii collage

Ο Λούκας Γιώρκας μιλά ανοιχτά για τις κρίσεις πανικού

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο στο Survivor, ο παίκτης που αποχώρησε και όλα τα νέα

Τα χαρτιά του άνοιξε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πρώτο The 2Night Show της εβδομάδας.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Eurovision και σε ερώτηση για το αν θα εκπροσωπούσε για ακόμη μια φορά την Ελλάδα ή την Κύπρο εμφανίστηκε διστακτικός, λέγοντας πως δεν είναι σίγουρος αν θα μπορούσε να επαναλάβει κάτι τέτοιο, ενώ τόνισε πως πλέον φοβάται την έντονη τηλεοπτική έκθεση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο;

Survivor

Mια ομάδα είχε τη δυνατότητα να απολαύσει το έπαθλό φαγητού και έπαθλο φαγητού στο #SurvivorGR.

Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με την οικογένειά της και να απολαύσει χαλβά.

Τα έπαθλα φάνηκαν να χαροποιούν και τις δύο ομάδες. Ωστόσο, μια ομάδα είχε την τύχη να τον απολαύσει και αυτή ήταν η Μπλε με βαθμολογία 10 - 7.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Γιώργος Κοψιδάς: "Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα 200 ευρώ στην τράπεζα"

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τον Γιώργο Κοψιδά πως κατευθύνει τους συμπαίκτες του στην ψηφοφορία του #SurvivorGR.

Ο ίδιος από την πλευρά του φάνηκε αρκετά ενοχλημένων με τις συγκεκριμένες φήμες, ενώ δε φοβήθηκε να κατηγορήσει και τον Τριαντάφυλλο. Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά πως:

"Δε μπορώ να καταλάβω πώς εγώ ασκώ τέτοια επιρροή στους ανθρώπους, ώστε να κατευθύνω την ψήφο τους και να επηρεάσω την άποψη τους. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα 200 ευρώ στην τράπεζα. Είχα να δουλέψω μήνες με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης;

Survivor

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από το συμβούλιο του #survivorGR.

Ωστόσο, στο τέλος του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μαριάνθη, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιωργος Ταβλαδάκης και ο Νίκος Μπάρτζης.

Τελικά, εκείνος που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoilers.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σταύρος Νικολαϊδης: "Δε μίλησα τότε, αλλά τώρα θα τον πλάκωνα στις μπουνιές"

Σταύρος Νικολαίδης

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Λοιπόν" ο Σταύρος Νικολαϊδης μίλησε για τη βία που δέχθηκε από σκηνοθέτη.

Πιστεύεις ότι θα είχαν αποφευχθεί πολλές καταστάσεις, αν έγκαιρα μιλούσαν κάποιοι άνθρωποι, ότι δεν θα υπήρχε λιγότερη φοβία;

Η Ζέτα (Δούκα), η Αγγελική (Λάμπρη), η Τζένη (Μπότση), δεν έβγαιναν να μιλήσουν γιατί ήταν νέα κορίτσια, κι αυτοί που τους τα έκαναν αυτά ήταν κραταιοί στο επάγγελμα, έτσι ήξεραν ότι θα καταστραφεί η καριέρα τους πριν καν αρχίσει. Εγώ, για περιστατικό έντονης λεκτικής βίας και κακοποίησης της προσωπικότητας μου, που έχω δεχθεί, ξέρω ότι από ολόκληρο τον θίασο, 2-3 άνθρωποι δεν θα το επιβεβαίωναν, θα με έβγαζαν ψεύτη ή θα έκαναν τον "Κινέζο”, ότι δεν ξέρουν και δε θυμούνται, για να είναι με το πλευρό του δυνατού, για να "γλείψουν” τον σκηνοθέτη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Σάκης Τανιμανίδης για τον ερχομό των διδύμων & το νέο τηλεοπτικό βήμα στον ΑΝΤ1

Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο καλεσμένος του πρώτου The 2Night Show για αυτή την εβδομάδα και διανύοντας ίσως την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του, ο διάσημος παρουσιαστής μίλησε για όλα!

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

"Το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι αυτά τα δυο κοριτσάκια που θα έρθουν και το να τα φέρει με υγεία η Χριστίνα. Ταλαιπωρήθηκε λίγο τον τελευταίο καιρό με κολικούς πόνους που μας έτρεξαν στα νοσοκομεία και δεν έχουμε βρει τι είναι. Απλά πέρασε το σύμπτωμα, φύγαμε και περιμένουμε τώρα να γεννήσουμε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Είναι τελικά ο Σάκης Τανιμανίδης ο διάδοχος του Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Σάκης Τανιμανίδης

Στα... χνάρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου φαίνεται πως βαδίζει ο Σάκης Τανιμανίδης και ο παρουσιαστής του The 2Night Show βρήκε ευκαιρία για μερικά πειράγματα on camera.

Αστειευόμενος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Σάκη Τανιμανίδη αν ως μικρότερος τον είχε αφίσα στο δωμάτιό του, αφού σχεδόν κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει ο 47χροονος παρουσιαστής, μεταξύ άλλων μια ταξιδιωτική εκπομπή, το Survivor και τώρα τη "Φάρμα", έχει παρουσιάσει και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ