Follow us

Ο Steven Spielberg φέρνει τον Stephen King στο Netflix

Μαζί με τους δημιουργούς του Stranger Things θα γυρίσουν σε σειρά τo επικό Talisman που έγραψε ο Stephen King με τον Peter Straub το 1984.

Steven Spielberg Splash News/Ideal Image

Ο Steven Spielberg σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter θα συνεργαστεί με τους δημιουργούς του Stranger Things για να μεταφέρει στο Netflix μια σειρά βασισμένη στο γνωστό Talisman του Stephen King.

O διάσημος σκηνοθέτης έχει εδώ και 40 χρόνια τα δικαιώματα του βιβλίου, τα οποία αγόρασε το 1982, δηλαδή δύο χρόνια πριν εκδοθεί το βιβλίο. Φαίνεται πως πλέον βρήκε την κατάλληλη στιγμή αλλά και πολύ δυνατούς συνεργάτες, όπως είναι ο παραγωγός και συγγραφέας Curtis Gwinn του Stranger Things αλλά και τους Matt και Ross Duffer, για να κάνει σειρά την επική ιστορία του King και του Peter Straub.

Η ιστορία αφορά σε ένα 12χρονο αγόρι που ξεκινάει ένα ταξίδι για να βοηθήσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του και ενώ ο Spielberg αρχικά σκόπευε να την κάνει ταινία τελικά θα προβληθεί από το Netflix ως σειρά.

Πρόκειται για ένα project-όνειρο του διάσημου σκηνοθέτη και όπως είχε πει το 2018 σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly "νιώθω ότι θα είναι η πιο πλούσια συνεργασία μας” και "ήταν κάτι που ήθελα να δω στο σινεμά τα τελευταία 35 χρόνια”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ