Follow us

Οι 15 ενδυματολογικοί κανόνες που ακολουθεί η βασιλική οικογένεια

Γιατί η βασίλισσα φορά πάντα έντονα χρώματα;

Royal family Splash News/Ideal Image

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry αναθέρμανε το (έτσι κι αλλιώς) μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και τις παραδόσεις της.

Όσα ανέφερε η Δούκισσα του Sussex μιλώντας στην Oprah Winfrey αποκαλύπτουν αυτό που είχε παραδεχτεί παλαιότερα σε συνέντευξή της και η Sarah Ferguson, ότι -αντίθετα από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι- η ζωή στο Παλάτι δεν είναι παραμυθένια. Ακόμα και τα ρούχα που επιλέγει το κάθε μέλος της πρέπει να έχουν την έγκριση της βασίλισσας.

Βέβαια, η Meghan Markle είχε δείξει από την πρώτη στιγμή την πρόθεσή της να μην περιοριστεί μέσα στα αυστηρά στυλιστικά όρια που επιβάλλει το πρωτόκολλο -ίσως θυμάσαι πως η τσάντα του σκωτσέζικου luxury brand Strathberry που είχε επιλέξει να κρατήσει στην πρώτη της εμφάνιση με τον πρίγκιπα θεωρήθηκε "ριζοσπαστική".

Παρόλα αυτά, η βασιλική οικογένεια ακολουθεί αυστηρά κάποιους πολύ συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισης, τους οποίους μέχρι στιγμής, μόνο η πριγκίπισσα Diana παρέκαμψε σε κάποιες περιπτώσεις.

Ποιοι είναι αυτοί;

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ