Follow us

Florence Pugh | H Olivia Wilde μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία από το Don’t Worry Darling

Μια ματιά από τα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ που μας μεταφέρει σε μια πειραματική κοινότητα της δεκαετίας του '50.

Florence Pugh Splash News/Ideal Image

Η Florence Pugh είναι ήδη η αγαπημένη πρωταγωνίστρια των fans των δυστοπικών cult ταινιών αφού μετά το Midsommar, η νεαρή ηθοποιός θα είναι κεντρική ηρωίδα και στη νέα ταινία "Don't Worry Darling” που σκηνοθετεί η Olivia Wilde.

Πριν ένα μήνα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του Harry Styles από τα γυρίσματα της ταινίας και τώρα η διάσημη σκηνοθέτις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πρώτη ματιά από την Pugh που υποδύεται την Alice, μια νοικοκυρά της δεκαετίας του '50 που ζει σε μια πειραματική ουτοπική κοινότητα.

Η Wilde ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία που δείχνει την Pugh να στέκεται στην έρημο με τα χέρια σηκωμένα ενώ είναι περιτριγυρισμένη από ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα. "Μην ανησυχείτε” έγραψε η Olivia στο post της αναφερόμενη στον τίτλο της ταινίας.

Η σκηνοθέτις είχε γράψει σε προηγούμενο post της ότι πρόκειται για μια ταινία με γυναίκα πρωταγωνίστρια και είχε συγχαρεί τον -σύμφωνα με δημοσιεύματα σύντροφό της- Harry Styles για την επιλογή του να συμμετέχει σε μια ταινία "επιτρέποντας στην εκπληκτική Florence Pugh να κρατήσει την κεντρική θέση ως Alice” δεδομένου ότι "οι περισσότεροι άντρες ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν δεύτερους ρόλους σε ταινίες με γυναίκες πρωταγωνίστριες”.

Στην ταινία θα συμμετέχουν επίσης οι Kiki Layne, Chris Pine, Gemma Chan και η Dita Von Teese.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ