Follow us

Drew Barrymore | Γιατί δεν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική

Η ηθοποιός δεν θέλει, όπως λέει, να ξαναμπεί σε κινηματογραφικό στούντιο.

Drew Barrymore Splash News/Ideal Image

Η Drew Barrymore έχει μεγαλώσει μέσα στα κινηματογραφικά στούντιο αλλά από τότε που έκανε τα δικά της παιδιά αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της στην άκρη και να αφιερωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της. Η ηθοποιός σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι αυτή η απόφαση μπορεί να μην είναι κάτι προσωρινό, αλλά όπως λέει δεν θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική.

Η 46χρονη σταρ έδωσε μια συνέντευξη στο SiriusXM's Radio Andy και παραδέχτηκε ότι "δεν θέλω να ξαναμπώ σε στούντιο, αλλά αυτό ίσως αλλάξει όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου”. Όπως εξήγησε "σταμάτησα όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, γιατί το κάνω αυτό από τότε που φορούσα πάνες, ήμουν 11 μηνών όταν ξεκίνησα” και πρόσθεσε "δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να αφήσω πίσω μου τις ταινίες για να είμαι παρούσα για τα παιδιά μου και να τα μεγαλώσω μόνη μου. Δεν ήθελα να είμαι στο set και να ρωτάω τη νταντά τι κάνουν τα παιδιά μου” αναφερόμενη στην 8χρονη Olive και την 6χρονη Frankie που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Will Kopelman,

Η ηθοποιός βέβαια από τότε που γέννησε τα παιδιά της κατάφερε να κάνει συνεργασίες για τα δικά της brands αλλά και να γράψει ένα βιβλίο, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και για τρεις σεζόν στο Santa Clarita Diet του Netflix.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ