Follow us

Χάρης Γιακουμάτος για τα δικαιώματα των χωρισμένων μπαμπάδων | "Πώς γίνεται όταν χωρίζω, να είμαι πεταμένος στα σκουπίδια;

"Όπως είμαι πατέρας για αυτό το παιδί όταν είμαι παντρεμένος, πρέπει να έχω τα ίδια δικαιώματα και όταν είμαι χωρισμένος."

Χάρης Γιακουμάτος NDP

Στην εκπομπή Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Γιακουμάτος, με τον ηθοποιό να αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόσφατο διαζύγιό του. Όπως είπε, όταν υπάρχουν παιδιά οι αποφάσισεις αυτές παίρνονται πολύ πιο δύσκολα, ενώ μίλησε και για τα δικαιώματα των χωρισμένων μπαμπάδων.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Καλλιάνος | "Ο αδερφός μου απέκτησε σακχαρώδη διαβήτη από τον κορονοϊό και υγρό στην καρδιά"


"Όταν έχεις παιδί, ζυγίζεις 100 φορές την απόφαση να πάρεις διαζύγιο. Πολλοί δεν παίρνουν διαζύγιο και μένουν στον γάμο. Το παιδί πρέπει να βλέπει ευτυχισμένους γονείς. Ο Θεός και η ψυχή μου ξέρει πώς το πέρασα, αλλά ευτυχώς έχω ανθρώπους που με στήριξαν, που ήταν κοντά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και έτσι μπόρεσα και προχώρησα σε αυτή την κατάσταση" είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: "Είμαι ενεργός μπαμπάς. Όπως είμαι πατέρας για αυτό το παιδί όταν είμαι παντρεμένος, νομίζω ότι πρέπει να έχω τα ίδια δικαιώματα και όταν είμαι χωρισμένος. Δεν αλλάζει κάτι για το παιδί, μπαμπάς είμαι και από τη μία πλευρά, μπαμπάς είμαι και από την άλλη πλευρά. Πώς γίνεται ξαφνικά για τους νόμους του Ελληνικού Κράτους όταν είμαι παντρεμένος να έχω δικαιώματα και όταν δεν είμαι παντρεμένος, να είμαι πεταμμένος στα σκουπίδια;".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ