Follow us

Acun Ilicali | Η δημοσίευση - σπόντα για Σάκη και Μαριαλένα

"Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμα είναι, τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη".

Survivor Instagram

Χρέη παρουσιαστή του ελληνικού Survivor ανέλαβε για λίγες ημέρες ο Acun Ilicali, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Λιανό. Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός δεν δίστασε πριν από ένα αγώνισμα να θέσει και πιο προσωπικές ερωτήσεις στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, τους παίκτες που πριν μπουν στο reality ήταν ζευγάρι.

"Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε ένα φλερτ - Τώρα νομίζω τα έχουν ξαναβρεί με τη Μαριαλένα"

Έπειτα μάλιστα από την ολοκλήρωση της παρουσίασης του ελληνικού παιχνιδιού, θέλησε να κάνει μία ευχαριστήρια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, αφήνοντας και αιχμές για το νεαρό πρώην ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα να παρουσιάσω για δυο ημέρες το ελληνικό Survivor, στην θέση του επιτυχημένου παρουσιαστή μας Γιώργου Λιανού. Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσω τα ελληνικά μου στα επόμενα 20 χρόνια :)
Με κάνει παρά πολύ ευτυχισμένο η αγάπη που δείχνουν οι Έλληνες φίλοι μου, τόσο σε εμένα όσο και στους συνεργάτες μου, όλα αυτά τα χρόνια .Ευχαριστώ παρά πολύ τους παίκτες του Survivor, εσάς τους τηλεθεατές και όλους τους συνεργάτες μου.

Υ.Γ Αυτό που αναρωτιέμαι ακόμα είναι, τι σκέφτεται η Μαριαλένα για τον Σάκη :)".

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ