Follow us

Η Ανθή Σαλαγκούδη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor, η λογομαχία στο Πρωινό και όλα τα νέα

Ο Δημήτρης Αποστόλου παίρνει θέση για τις καταγγελίες στο θέατρο, οι νέες πληροφορίες για την επιστροφή της Μενεγάκη και η Έλενα Χριστοπούλου για το τηλεοπτικό μέλλον Μπάρκα & Παπαγεωργίου.

Yupi

Ο Δημήτρης Αποστόλου παίρνει θέση για τις καταγγελίες στο Θέατρο με δηλώσεις που θα συζητηθούν

Η Ανθή Σαλαγκούδη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor, η λογομαχία στο Πρωινό και όλα τα νέα

Ο Δημήτρης Αποστόλου βρέθηκε στο The 2Night Show της Πέμπτης και μίλησε για όλα!

Ο γνωστός σεναριογράφος μίλησε για τη σχέση του με το επί χρόνια τηλεοπτικό του "ταίρι" αλλά και για την εκ νέου συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα, στην τηλεοπτική σειρά "Η Τούρτα της Μαμάς" στην ΕΡΤ1, αλλά και για το επαγγελματικό "τραύμα" ανάμεσά τους, που δεν είναι άλλο από το, επίκαιρο σήμερα, "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Λογομαχία on air ανάμεσα στον Βαγγέλη Περρή & τη Νάνσυ Παραδεισανού

Νάνσυ Παραδεισανού

Απρόσμενη τροπή είχε ο σχολιασμός του Survivor στο "Πρωινό" της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν από τη δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Περρή για όλα όσα συμβαίνουν στο reality του ΣΚΑΪ και με τον τρόπο τους επηρεάζουν την εικόνα των παικτών που συμμετέχουν σε αυτό.

"Αυτή η εκπομπή είναι λεκές. Μας βρωμίζει όλους όσοι ασχολούμαστε. Ακούγονται πράγματα απαράδεκτα, χαρακτηρισμοί που δεν θα έπρεπε να ακούγονται" είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Έλενα Χριστοπούλου για το τηλεοπτικό μέλλον Μπάρκα & Παπαγεωργίου

Έλενα Χριστοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα του "Ευτυχείτε" έκανε η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Δανάης Μπάρκα. Μάλιστα αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έκανε πρόσφατα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατά γνωστού ηθοποιού.

Συγκεκριμένα είπε: "Αυτή τη στιγμή έχω 12 κορίτσια και υπάρχουν και κάποια καινούργια που τα φτιάχνω, τα προετοιμάζω. Απ’ ό,τι ξέρω η Δανάη θα είναι και του χρόνου στην πρωινή ζώνη. Δεν είναι ανακοινώσιμο από μένα, αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι άλλο. Η Ηλιάνα παραμένει στο κανάλι. Έχει ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο και everybody is happy. Δεν ξέρω αν θα κάνει κάτι άλλο. Θα το δούμε όταν μιλήσουν για τη νέα σεζόν. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν έχει μιλήσει ακόμη. Οι καιροί είναι περίεργοι, οι παρουσιαστές συγκεκριμένοι και θα κάνουν τα ραντεβού τους, όταν πρέπει".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ανθή Σαλαγκούδη στο "Καλό Μεσημεράκι"

Ανθή Σαλαγκούδη

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο "Καλό Μεσημεράκι" της Πέμπτης, στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Φορώντας ένα... παλτό, όπως πολύ συχνά την αποκαλούσαν εκτός reality, η Ανθή Σαλαγκούδη συναντήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλα! Η ίδια παραδέχθηκε πως εκείνη και τα αγωνίσματα και εν γένει ο αθλητισμός δεν είχαν συναντηθεί ποτέ πριν το Survivor, ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς είπε τελικά το μεγάλο "ναι" και αποδέχθηκε την πρόταση που της έγινε, η Ανθή Σαλαγκούδη απάντησε πως δεν είχε παρακολουθήσει ποτέ ξανά το Survivor.

Όσο για την αίσθηση που δημιουργούσε τόσο προς τους συμπαίκτες της όσο και στο τηλεοπτικό κοινό ότι δεν ενδιαφέρεται ότι βρίσκεται εκεί, η Ανθή Σαλαγκούδη χαμογέλασε και απάντησε πως "με αφορούσε πάρα πολύ αλλά επειδή τα πράγματα εκεί ήταν λίγο άσχημα, πείνα, κακουχίες, δεν περνούσαμε πολύ καλά. Επίσης, υπήρχαν πάρα πολλά νεύρα, ειδικά στην αρχή που χάναμε και επειδή εγώ δεν ήμουν όπως καταλάβαμε όλοι, μια καλή παίκτρια, ήθελα να αποφεύγω τις εντάσεις και να υπάρχει ένα καλό κλίμα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη; Οι νέες πληροφορίες

ελένη μενεγάκη

Τελικά πότε και πού θα επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση;

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, η διάσημη παρουσιάστρια βρίσκεται στο στόχαστρο δύο τηλεοπτικών καναλιών, τoυ MEGA και του ΑΝΤ1 - με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του πρώτου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί απέφευγε να συνδέεται με το όνομα της μητέρας του

Καλεσμένος του The 2Night Shοw της Πέμπτης βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, τον οποίο απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά του Mega "Σχεδόν Ενήλικες", μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού και εξήγησε τους λόγους που ιδιαίτερα στα πρώτα του βήματα έκανε ό,τι μπορούσε για να μην συνδέεται το όνομά του με το δικό της!

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ