Follow us

Θανάσης Αλευράς | "H αρρώστια μου έγινε φίλη μου"

O Θανάσης Αλευράς μιλά για το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει.

MissBloom TEAM
Θανάσης Αλευράς NDP

Ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσω του YFSF και εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο 7 ΜΕΡΕΣ TV αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα με την ψωρίαση που αντιμετώπισε.

"Αντιμετώπισα το αυτοάνοσό μου ως δώρο" λέει μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αλευράς ο οποίος εξομολογείται πως "οι ασθένειες στο δικό μου κόσμο πεποιθήσεων έρχονται για να μας βοηθήσουν, για να μας μιλήσουν όταν πάμε κόντρα στις πραγματικές μας ανάγκες. Έτσι το σώμα μας βρίσκει διέξοδο και απευθύνεται σε εμάς με απόγνωση για να το ακούσουμε επιτέλους. Εγώ αντιμετώπισα το αυτοάνοσό μου ως δώρο. Διάβασα πολύ, ενημερώθηκα όχι τόσο από την κλασική ιατρική. Η κλασική ιατρική πιστεύει στη χημεία, εγώ, από την άλλη, στο μυαλό μας. Θεωρώ πως, όπως μόνοι μας καταφέρνουμε να αρρωστήσουμε, έτσι μόνοι μας μπορούμε και να ιαθούμε. Κινούμενος βάσει αυτής της αρχής, έχω δει να γίνονται θαύματα στο σώμα μου. Με βοήθησε να υπερασπίζομαι όσα θέλω, να οδηγούμαι εκεί που οι συνθήκες μού δίνουν χαρά. Αυτό δεν είναι λίγο. Το χρωστάω στην αρρώστια μου. Αφού την αντιμετώπισα έτσι, έγινε φίλη μου. Δεν τη χρειάζομαι άλλο, γιατί αρχίζω και δεν τη βλέπω πια. Σιγά σιγά με εγκαταλείπει".

Ο Θανάσης Αλευράς στην συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των ημερών σχετικά με τις αλλεπάλληλες καταγελλίες στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ μίλησε για το αυτοάνοσο πρόβλημα που αντιμετωπίσε και πώς το διαχειρίστηκε.

Στην ερώτηση για τις καταγγελλίες και για το αν έχει δεχτεί ο ίδιος παρόμοιες ανάρμοστες συμπεριφορές, απάντησε: "Προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο. Στη διάρκεια της επαγγελματικής μου διαδρομής μού έτυχαν εύκολες, δύσκολες, υπέροχες συνεργασίες, αλλά όχι κάτι που να αφορά αυτό το κομμάτι. Σαφώς, επειδή έχει να κάνει με το χώρο μου, νιώθω ένα βάρος για ό,τι έγινε. Δεν τα ξέραμε όλοι όλα. Από την άλλη, χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκουν τη δύναμη κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά κακοποιήθηκαν, είτε σωματικά είτε ψυχικά, να μιλήσουν. Είμαι μαζί τους ψυχή τε και σώματι αν χρειαστεί", καταλήγει ο ηθοποιός.

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ