Follow us

Jennifer Lopez - Alex Rodriguez | Σχεδιάζουν να παντρευτούν παρά την αναβολή του γάμου

Η πανδημία ανέβαλε αλλά δεν ακύρωσε τα σχέδιά τους για έναν όμορφο γάμο.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Δεν είναι ο μόνος γάμος που έχει αναβληθεί λόγω πανδημίας, αλλά είναι ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους της showbiz. Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez μπορεί να μην παντρεύτηκαν εξαιτίας του lockdown αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα εξακολουθούν να θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όπως αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι στο αμερικάνικο Entertainment Tonight, το ζευγάρι είναι "ερωτοχτυπημένο" και εξακολουθεί να σχεδιάζει τον γάμο του: "Περνάνε τόσο καλά μαζί, είναι εντυπωσιακό το πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους" ανέφερε η πηγή τονίζοντας ότι η J.Lo "τον εμπιστεύεται όπως κανέναν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της".

Η Jennifer, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι τόσο ερωτευμένη με τον Rodriguez μεταξύ άλλων και για τον τρόπο που φέρεται εκείνος στα παιδιά της αλλά και για το πόσο υποστηρικτικός είναι σε ό,τι κι αν κάνει. "Ο Rodriguez είναι ο μεγαλύτερος fan της. Της λέει πόσο όμορφη, έξυπνη και τέλεια είναι όλη μέρα. Είναι τόσο ερωτευμένος και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει", αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ζευγάρι είχε αναβάλει τον γάμο λόγω πανδημίας, όπως είχε ανακοινώσει η J.Lo σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Andy Cohen. Τότε είχε πει: "Ήταν στενάχωρο γιατί είχαμε σχεδιάσει να παντρευτούμε τον Ιούνιο και τα είχαμε κανονίσει όλα. Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο το σκεφτήκαμε και είπαμε ότι μάλλον δεν θα γίνει. Η Ιταλία είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο (σ.σ. λόγω πανδημίας) και είχαμε σχεδιάσει να παντρευτούμε στην Ιταλία. Οπότε είπαμε να τα ακυρώσουμε όλα".

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ