Follow us

Ανθή Σαλαγκούδη | "Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή Κονδυλάτο"

Οι δηλώσεις της δημοσιογράφου που θα συζητηθούν.

Ανθή Σαλαγκούδη NDP

Στην εκπομπή "Love It" βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαρτίου η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε από την Ιωάννα Μαλέσκου για τη πολυσυζητημένη σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της Περικλή Κονδυλάτο, με την ίδια να απαντά:

"Αυτά που έχει πει ο Περικλής για εμένα, αν θέλει μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια αντιπαράθεση τηλεοπτική με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που στο τέλος ήρθε μια ρήξη στη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ήθελε να τα πούμε τηλεοπτικά. Ο Περικλής έχει μια άλλη εκδοχή και εγώ έχω μια άλλη εκδοχή για το Survivor.

Δεν θέλω να μπω σε μια τέτοια αντιπαράθεση τηλεοπτική, σε διαδικασία να μιλάω καρέ καρέ για όσα έχει πει ο Περικλής και να εξηγήσω τη φιλία μας. Το μόνο που άκουσα είναι ότι δεν είμαστε φίλοι… Δεν καταλαβαίνω εγώ πώς του έχω εκμυστηρευτεί τόσα πολλά γιατί πραγματικά ήμουν πολύ φειδωλή στα λόγια μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω πώς λέει ότι δεν ήμασταν φίλοι ενώ του έχω εκμυστηρευτεί τόσα πράγματα για την συναισθηματική μου κατάσταση, για το πώς περνούσα. Αυτό εννοώ.

Νομίζω ότι αν δεν είσαι κοντά με κάποιον άνθρωπο δεν μοιράζεσαι πράγματα για την ψυχολογική του κατάσταση. Μέχρι ένα σημείο είχαμε μια σχέση με τον Περικλή και δεν τον έβλεπα ποτέ με καχυποψία”, ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ