Follow us

Megnan Markle – Πρίγκιπας Harry | Έπεσε η δημοτικότητά τους στη Βρετανία μετά τη συνέντευξη

Νέα έρευνα που έγινε μετά τη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey δείχνει ότι η γνώμη των Βρετανών για τους Sussexes είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με πριν.

Meghan Markle, Harry ANT1

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry σην Oprah Winfrey ήταν τις προηγούμενες μέρες ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι –ανάμεσά τους πολλές διασημότητες- εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για όσα αποκάλυψε ότι έχει περάσει το ζευγάρι, ενώ άλλοι πήραν το μέρος του Παλατιού. Τι γνώμη έχει όμως ο κόσμος στη Μ. Βρετανία; Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στη Daily Mail δείχνει ότι οι Βρετανοί αντιμετώπισαν με μεγάλη δυσπιστία τις κατηγορίες των Sussexes εναντίον του Παλατιού, καθώς τα ποσοστά δημοφιλίας της Meghan και του Harry μειώθηκαν κατά 13 και 15 μονάδες αντίστοιχα.

Αντιθέτως, οι πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθούν να στηρίζουν τη βασίλισσά τους, με τέσσερις στους πέντε συμμετέχοντας στην δημοσκόπηση (ποσοστό 80%) να δηλώνουν ότι την εκτιμούν και τη νοιάζονται. Ιδιαίτερα δημοφιλείς –αν και λίγο λιγότερο από την Ελισάβετ- παραμένουν ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, με τα τρία τέταρτα των Βρετανών να εκφράζουν τη συμπάθειά τους στο ζευγάρι. Στα χαμηλότερα επίπεδα, βρίσκεται η δημοτικότητα του Πρίγκιπα Andrew με το 82% των συμμετεχόντων να εκφράζει αρνητική γνώμη, ενώ για πρώτη φορά υψηλό ποσοστό αρνητικής κριτικής (48%) πήρε και ο Harry.

Οι Βρετανοί δεν χαρίστηκαν ούτε στη Meghan Markle και μόνο το ένα τρίτο (31%) φαίνεται να έχει θετική άποψη για τη Δούκισσα, τη στιγμή που το 58% δηλώνει "καχύποπτο" και αντιπάθεια.

Δες περισσότερα στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ