Follow us

Survivor Spoiler 15/3 | Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Ποια ομάδα θα φτάσει σήμερα στην πρώτη ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor.

Survivor

Πρώτο αγώνισμα για την ασυλία σήμερα στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτοί που σίγουρα νηστεύουν είναι οι κόκκινοι, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες χάνουν συνεχώς και τρώνε μόνο φακόρυζο και όσα μαλάκια της θάλασσας καταφέρει να πιάσει ο Κόρο. Κρεάς και πρωτεΐνη ούτε με το κιάλι πλέον, αφού οι μπλε έχουν βρει ξανά τη φόρμα τους και κερδίζουν σερί αγώνες.

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας τη θέλουν όλοι οι μπλε, για να μη χρειαστεί να ξανασφαχτούν για το ποιος θα ψηφιστεί και γιατί. Παρά τις έριδες μεταξύ τους, έχουν αποδείξει ότι στον στίβο μάχης τα αφήνουν όλα στην άκρη και ενωμένοι παλεύουν για τη νίκη. Ειδικά μετά την οικειοθελή αποχώρηση του αδύναμου κρίκου Πάνου Καλλίδη, θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο αγωνιστικά.

Στην κόκκινη παραλία, υπάρχουν δύο ομάδες. Από τη μία ο Τριαντάφυλλος μόνος του και απέναντι όλοι οι άλλοι. Εκτός από τη Μαριάνθη μάλλον, καθώς έχει μπει κι αυτή στο στόχαστρο και σιγά σιγά θα απομονώνεται κι αυτή. Οι κόκκινοι δεν καίγονται για την ασυλία, αφού ξέρουν ήδη ποιους θα ψηφίσουν αν χρειαστεί, με τον Ντάφυ και τη Μαριάνθη να είναι οι εύκολοι στόχοι.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι το φαγητό, αφού πλέον ένας ένας πέφτουν σαν τα κοτόπουλα, με πρώτο πρώτο τον Κοψιδά που παραπονιέται διαρκώς ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν. Μια χαψιά τους έκανε όλους ο Νίκος Μπάρτζης στο τελευταίο αγώνισμα, αλλά τους φταίει ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη...

Survivor: Ποιοι κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Έχοντας όλα αυτά ως δεδομένα, μην περιμένετε να κερδίσουν σήμερα οι κόκκινοι. Νικητές θα είναι ξανά οι μπλε, που με σύμμαχο τη φόρμα, την ψυχολογία και το γεμάτο στομάχι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία.

Από το τρέιλερ συμπεραίνουμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν θα πάρει την ατομική ασυλία, αφού δεν φορά στον λαιμό το τοτέμ, οπότε θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, σχεδόν παμψηφεί.

Πηγή: TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ