Follow us

Μαριάννα Παινέση | Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της εγκυμονούσας

Η πρώην παίκτρια του GNTM με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του συζύγου της.

Μαριάννα Παινέση Instagram

Μερικές νέες φωτογραφίες από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της δημοσίευσε η Μαριάννα Παινέση. Το μοντέλο και φιναλίστ του πρώτο κύκλου του GNTM πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Προκόπη. Η νεαρή καλλονή που διανύει τον έβδομο μήνα της και περιμένει κοριτσάκι, παντρεύτηκε στις 11 Μαρτίου με τον αγαπημένο της.

Μαριάννα Παινέση | Η πρώην παίκτρια του GNTM παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει μαμά

Η μέλλουσα μανούλα και ο γυμναστής σύντροφός της αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και λίγα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μέχρι τώρα λοιπόν η Μαριάννα Παινέση δεν έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της γαμήλιες φωτογραφίες, παρά είχε μόνο κάνει repost στα stories της μερικά στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι καλεσμένοι τους.

Τώρα ωστόσο ανέβασε και δύο φωτογραφίες από την ημέρα αυτή, στη μια εκ των οποίων την βλέπουμε να ποζάρει με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του συζύγου της και στην άλλη να του κρατά το χέρι. "Η ημέρα του γάμου μας. Αγάπη, χαρά, ευλογία" έγραψε στη λεζάντα της.

Δες τις λήψεις

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ