Follow us

Survivor | Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

"Τα έχω δει όλα σ αυτό το παιχνίδι".

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την παίκτρια του Survivor να αποκαλύπτει on camera το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ειδικότερα, η 25χρονη γυμνάστρια εξήγησε ότι έχει προβλήματα με το στομάχι της, για αυτό και είναι πρησμένη η κοιλιά και το πρόσωπό της.

Άννα Μαρία Βέλλη | Όταν έλυνε τα ερωτικά δράματα των fans της με τον μπαμπά της

Επιστρέφοντας στην παραλία των Μπλε από το νοσοκομείο, η Μαριαλένα μίλησε και για το γεγονός ότι ο γιατρός την προέτρεψε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Αν και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος, ακολούθησε τις υποδείξεις του γιατρού και υποβλήθηκε στο τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Σε δηλώσεις της στην κάμερα είπε σχετικά:

"Εδώ και ένα μήνα έχω πρησμένη κοιλιά και γενικά είμαι πρησμένη σε πρόσωπο και πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο για να δούμε τι γίνεται. Με το που με είδε ο γιατρός, μου είπε ότι πρέπει να κάνω τεστ εγκυμοσύνης. Του λέω "What? Με τίποτα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση". Μετά, όμως, έκανα, για να του φύγει και αυτού η απορία. Έρχεται, μου λέει "no baby" και του λέω "ευτυχώς", γιατί εντάξει, τα έχω δει όλα σ' αυτό το παιχνίδι. Να με έβγαζαν και έγκυο..."

Αστειευόμενοι οι συμπαίκτες της την ρώτησαν, "Αγόρι ή κορίτσι";

Δες αναλυτικά όσα συνέβησαν στο ακόλουθο απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ