Follow us

Grammy Awards | To αστείο του Trevor Noah επί σκηνής για τη βασιλική οικογένεια

H συνέντευξη της Meghan Markle δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε στην τελετή απονομή των βραβείων Grammy.

Trevor Noah Instagram @recordingacademy

Η συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey καθήλωσε πάνω από 17 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική, κάνοντάς την ένα από τα πιο hot θέματα συζήτησης των ημερών. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μείνει ασχολίαστο στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Ο παρουσιαστής της βραδιάς, Trevor Noah, έκανε πολλά αστεία κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως κράτησε το καλύτερο για τον εναρκτήριο λόγο του και αφορούσε, ποιον άλλο, τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Μιλώντας για τη διεξαγωγή της τελετής κατά τη διάρκεια της πανδημίας είπε "αυτό δεν είναι ένα background του Zoom. Αυτό είναι αλήθεια. Ο θείος μου δεν θα περάσει από πίσω μου γυμνός παρόλο που του είπα ότι έχω ένα σημαντικό meeting" και συνέχισε αστειευόμενος για την κατάσταση με τα events εν μέσω covid: "Σήμερα θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο event σε εξωτερικό χώρο μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο".

O Noah θέλησε να σχολιάσει και την κοινωνική απόσταση που κρατούσαν οι διάσημοι που παραβρέθηκαν από κοντά στο Staples Center κάνοντας ένα αστείο για την επίδραση που είχε η συνέντευξη της Markle στη βασιλική οικογένεια: "Υπάρχει μεγαλύτερη ένταση σε αυτή τη σκηνή από ένα οικογενειακό reunion στο Παλάτι του Buckingham" είπε αστειευόμενος.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Instagram @recordingacademy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ