Follow us

Olivia Wilde | Γιόρτασε το πρώτο βραβείο του Harry Styles με την πιο έξυπνη φωτογραφία

Είχε μια μικρή βοήθεια από τον…Paul McCartney!

Harry Styles, Olivia Wilde Splash News/Ideal Image

Είναι ζευγάρι και πλέον δεν μπορούν να το κρύψουν ούτε στα social media. Η Olivia Wilde γιόρτασε την πρώτη βράβευση με Grammy του Harry Styles με τον πιο έξυπνο τρόπο, αφού ούτε το όνομά του έγραψε αλλά ούτε καν αναφέρθηκε στα βραβεία.

Η 37χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης αμέσως μετά τη βράβευση του 27χρονου συντρόφου της στη φετινή απονομή των βραβείων Grammy, ανέβασε ένα story με την polaroid φωτογραφία του Paul McCartney να τρώει μια φέτα καρπούζι!

Olivia Wilde | Γιόρτασε το πρώτο βραβείο του Harry Styles με την πιο έξυπνη φωτογραφία

Η Wilde θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αναφερθεί στο βραβευμένο τραγούδι του Styles με τίτλο "Watermelon Sugar" αφού- εκτός από την αναφορά στον τίτλο- και στο βίντεο κλιπ ο τραγουδιστής τρώει μια φέτα καρπούζι.

Ο Harry Styles συζητήθηκε αρκετά στα social media για την εμφάνισή του στα βραβεία Grammy, ανοίγοντας την τελετή απονομής με την ερμηνεία του Watermelon Sugar φορώντας ένα Gucci κοστούμι χωρίς πουκάμισο αλλά συνδυασμένο με ένα πράσινο φουλάρι μπόα.

Ο Harry Styles στον ευχαριστήριο λόγο του επί σκηνής δεν ευχαρίστησε τη σύντροφό του αλλά όλους όσοι τον βοήθησαν στη δημιουργία του άλμπουμ "ήταν το πρώτο τραγούδι που γράψαμε μετά το πρώτο μου άλμπουμ κατά τη διάρκεια ενός ρεπό μου στο Nashville”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ