Follow us

Κατερίνα Ζαρίφη | Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Ελένη Μενεγάκη

(pic).

Ελένη Μενεγάκη Κατερίνα Ζαρίφη

Μια πολύ στενή σχέση διατηρεί η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός που πλέον βλέπουμε στις "Roomies" του Mega, υπήρξε επί χρόνια συνεργάτιδα της παρουσιάστριας και οι δυο τους συνδέονται πια και με μία ισχυρή φιλία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που στην τελευταία εκπομπή "Ελένη" στον Alpha τον περασμένο Ιούλιο, η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε το "παρών".

Με νοσταλγική διάθεση λοιπόν, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας η δημοσιογράφος έκανε ένα (όχι και τόσο μικρό) throwback αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram από το παρελθόν. Πρόκειται για ένα πλάνο από την πρώτη σεζόν που Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε εκπομπή στον Alpha τον Σεπτέμβριο του 2005, με όλη την ομάδα να είναι παρούσα για λογαριασμό του γυρίσματος του τρέιλερ.

Στην εν λόγω φωτογραφία βλέπουμε, εκτός φυσικά από την λαμπερή οικοδέσποινα, τον Μάνο Μαγιάτη, τον Βασίλη Δριμούση, την Ελένη Φωτοπούλου, τον Στέφανο Κόκκαλη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Βαλεντίνο.

H throwback λήψη

Κατερίνα Ζαρίφη | Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την Ελένη Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ