Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Δηλώνει περήφανη για την συμπεριφορά του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor

"Ο Παύλος απέδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζει να είναι ο εαυτός τους".

MissBloom TEAM
Ζαμπέτογλου Instagram/@nancyzabetoglou

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βλέπει πλέον αδιαλείπτως Surviror, καθώς στο παιχνίδι επιβίωσης βρίσκεται ο Παύλος Γαλακτερός, γιος του συζύγου της, Νάσου Γαλακτερού.

"Ποιος είναι ο πατέρας όμως;" | Ο Περικλής Κονδυλάτος για το τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Κορόμι ύστερα από διένεξή του με τον Τριαντάφυλλο αρνήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του να του δώσουν φαγητό. Ο Παύλος Γαλακτερός δεν ήταν βέβαια σύμφωνος με αυτήν την κίνηση και δήλωσε: "Σέβομαι πολύ την άποψη του Κόρο και του Κώστα να μην προσφέρουν το ψάρι τους με κάποια άτομα, είμαι μαζί τους συμφωνώ. Απλά επειδή εμένα σαν Παύλος δεν μου αρέσει, δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό. Αποφάσισα ότι αν ξαναβγάλετε ψάρι να μην πάρω καθόλου ποσότητα. Είχα τύψεις που έτρωγα μπροστά στον Τριαντάφυλλο, ενώ ήξερα ότι δεν του έχει προσφέρει κανένας. Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο να με κοιτάει".

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φαίνεται πως συγκινήθηκε με τα λεγόμενά του και έγραψε στο Instagram: "Α ρε Παύλο! Τόσα χιλιόμετρα μακριά μας και καταφέρνεις να με κάνεις να κλαίω από συγκίνηση”. Στη συνέχεια, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του στα stories και έγραψε: "Επειδή από χθες το βράδυ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χαρά κι από περηφάνεια. Ο Παύλος απέδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζει να είναι ο εαυτός τους".

Δες τα stories της:

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Δηλώνει περήφανη για την συμπεριφορά του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor
Παύλος Γαλακτερός
Παύλος Γαλακτερός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ