Follow us

Demi Lovato | Αποκαλύπτει ότι υπήρξε θύμα βιασμού δύο φορές

Ο βιασμός στα 15 της χρόνια και η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Demi Lovato Splash News/Ideal Image

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη Demi Lovato που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου SXSW, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης το βράδυ που έκανε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στο "Demi Lovato: Dancing With The Devil", η 28χρονη star αποκάλυψε ότι "δεν έκανα απλά υπερβολική δόση ναρκωτικών. Με εκμεταλλεύτηκαν" αναφερόμενη στη νύχτα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

Εκείνη τη βραδιά της έδωσαν ένα συνδυασμό ηρωίνης με άλλα ναρκωτικά και την άφησαν νομίζοντας ότι έχει πεθάνει: "Όταν με βρήκαν ήμουν γυμνή και μπλε. Με άφησαν νομίζοντας ότι έχω πεθάνει και με εκμεταλλεύτηκαν. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, με ρώτησαν εάν είχα κάνει συναινετικό σεξ. Ξαφνικά είχα ένα φλας ότι εκείνος ήταν από πάνω μου. Τότε απάντησα πως ναι. Αλλά ένα μήνα μετά την υπερβολική δόση κατάλαβα ότι δεν ήμουν σε κατάσταση που μπορούσα να πάρω καμιά απόφαση".

Στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί σε μορφή σειράς, η Lovato θυμάται την προσπάθειά της να αντιμετωπίσει όχι μόνο το τραύμα μετά την υπερβολική δόση αλλά και μια προηγούμενη σεξουαλική κακοποίηση.

"Όταν ήμουν στην εφηβεία βίωσα μια παρόμοια κατάσταση. Έχασα την παρθενιά μου σε ένα βιασμό" λέει εξηγώντας ότι γνώριζε τον βιαστή της αφού εκείνη την εποχή φλέρταραν αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν έτοιμη να κάνει για πρώτη φορά έρωτα.

"Ήμουν μέρος της ομάδας του Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι να παντρευτούν για να κάνουν έρωτα. Δεν είχα ποτέ αυτή τη ρομαντική πρώτη φορά. Και μετά έπρεπε να βλέπω αυτόν τον άνθρωπο όλη την ώρα για αυτό σταμάτησα να τρώω", εξομολογήθηκε η star τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι μίλησε για το περιστατικό ποτέ ο βιαστής της ποτέ δεν τιμωρήθηκε.

Μετά από δύο σεξουαλικές επιθέσεις, η Lovato λέει ότι θέλησε να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, επικοινωνώντας με τους θύτες: "Τηλεφώνησα σε αυτό το πρόσωπο και προσπάθησα να τα φτιάξω όλα παίρνοντας τον έλεγχο. Αλλά απλά ένιωσα χειρότερα. Ξανά-έζησα το τραύμα και τις δύο φορές. Για χρόνια τυραννούσα τον εαυτό μου για αυτό είχα δυσκολία να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι ήταν βιασμός".

Το ντοκιμαντέρ Demi Lovato: Dancing with the Devil θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 23 Μαρτίου.

Φώτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ