Follow us

Πρίγκιπας Harry | Η συζήτηση με τον πατέρα του και τον πρίγκιπα William μετά τη συνέντευξη

Πατέρας και γιοι μίλησαν για τα όσα αποκάλυψε η Meghan και ο Harry για τη βασιλική οικογένεια.

Meghan Markle , Prince Harry Splash News/Ideal Image

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, η βασίλισσα εξέδωσε μια επίσημη ανακοίνωση που έλεγε ότι το θέμα θα συζητηθεί ιδιωτικά. Φαίνεται πως το πρώτο βήμα έγινε, αφού ο πρίγκιπας Harry μίλησε με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και τον αδερφό του, πρίγκιπα William, ενώ θα ακολουθήσει και τηλεφώνημα με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής This Morning, Gayle King, ο πρίγκιπας Harry έκανε μια μάλλον μη παραγωγική κουβέντα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

"Τους τηλεφώνησα για να δω πως αισθάνονται" είπε η King και αποκάλυψε ότι ναι "είναι αλήθεια, ο Harry μίλησε στον αδερφό του και στον πατέρα του. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι η συζήτηση δεν οδήγησε πουθενά. Αλλά χαίρονται που τουλάχιστον ξεκίνησαν τις συζητήσεις".

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η Meghan και ο Harry ακόμα νοιώθουν ενοχλημένοι που το Παλάτι θέλει να λύσει το θέμα ιδιωτικά καθώς "πιστεύουν ότι αυτές οι ψευδείς ιστορίες που κυκλοφορούν εξακολουθούν να δυσφημούν την Meghan". Μάλιστα, κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμα στη Meghan και "είναι εξοργιστικό για αυτούς να βλέπουν ότι κατέληξε απλά σε μια κουβέντα για τη ρατσιστική συμπεριφορά της οικογένειας, ενώ το μόνο που ήθελαν ήταν να σταματήσει το Παλάτι τις ψευδείς και ανακριβείς ειδήσεις που σίγουρα έχουν μια ρατσιστική κλίση", είπε η δημοσιογράφος.

Η King τόνισε επίσης ότι η Meghan δεν είχε κάνει ποτέ bullying σε κάποιο μέλος του προσωπικού και πως στην πραγματικότητα είναι "ένα γλυκό άτομο που ενδιαφέρεται για τους άλλους. Η Meghan έχει έγγραφα για να στηρίξουν όλα όσα είπε στην Oprah".

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ